status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Amiga
    Már értem, Harlekin miért flémel minket, ilyen kommentek után nem csoda, bakker.

Én az ED-nél 12 ezerért vettem az éves előfizetést (15-ről leakciózva). Mit kaptam ezért a pénzért?

A Rocket League-t, amit magamtól soha nem vettem volna meg, és ami életem egyik legpozitívabb csalódása és egy felejthetetlen játékélmény több, mint száz óra végigjátszással.
    A Walking Dead teljes második évadát, ami alaphangon is megint három havi előfizetés értékét ellensúlyozta.

A játékok 90 %-a indie, aminek nagyon örülök, mert az engem érdeklő AAA-s címeket úgyis megveszem, és így legalább nem a semmit kapom meg. Többségét kipróbálom, némelyik (Broken Age, Table Top Racing) be is jön.

Olyan akciókat is kifoghatunk, amelyben pluszosként jellemzően 1-2 (5!) ezer Ft.-tal olcsóbban tudtam játékot venni, vagyis egy-egy ilyen vásárláskor többhavi előfizetés ára visszajött.

Ha ügyesek vagytok, a plus előfizetést ki lehet hozni havi 1000 forintra, ami egy olcsó pizza ára, vagy valamilyen kisebb menüé egy gyorsétteremben. És aki azt mondja, hogy éves szinten nem hozza vissza az árát, az vagy csak szeret viztatkozni, vagy baromi rossz üzletember.
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.06.30. 08:53:30