121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #54024
    Rossz ómen.
  • Tikal #54023
    nem, nem lesznek...
  • darkSectorxxx #54022
    Kíváncsi leszek a végleges játékra, hogy lesznek-e fasza mapok, vagy valami hangulatosabb ettől.
  • TDC Geronimo

• darkSectorxxx #54020
    HBD AntiHero! :D
  • darkSectorxxx #54019
    Hát én is így vagyok ezzel amióta régen láttam a trailert, még a legelsőt, vagy tavaly lett volna már nem tudom.....
    Most is azt mondom, ez a világ nekem idegen.
    Végigviszem majd, de nem hiszem hogy annyira izzadni fgok, hogy mikor jelenik már meg.
  • Moby
    Nekem ez egyáltalán nem jön be. Már a BTS-nél is rohadtul érezni lehetett, hogy nincs több cage-ben. Annyira önismétlővé vált, hogy szinte fel is állíthatom a diagnózist: molineux szindrómás. Én nekem nem lesz érzelmi kapcsolatom ezekkel a trial&erroros robotokkal semmi. Skip.
  • darkSectorxxx #54017
    Kár hogy néma. :D
  • TDC Geronimo

linkbe is mobilosoknak

videó
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.25. 13:47:55
  • darkSectorxxx #54015
    Ja értem mire gondolsz. :D
    de olcsó ahoz képest. :D
  • mucsácsó
    Hátjah, csak mind2 elég repetitív.. :( Batman még csak-csak, de MadMax...eh. : / Batmannek már alig vártam a végét :D pedig iszonyat imádtam az előző részeket:(
  • darkSectorxxx #54013
    nm, hát azt mondom ennyiért nem vészes egy játék, szinte az összes AAA megér 10-15 dollárt. :D
  • mucsácsó
    Koszi, bar tobbet nem er egyik se...sajna... :D Batman AK se lett olyan nagy, mint anno az Asylum vagy City :(
  • darkSectorxxx #54011
    :)
    Hát ja.
  • Seth
    Ez is olyan lesz mint a Koei által már végtelenszer elkészített többi mosou játék, csak már sokkal véresebb
  • darkSectorxxx #54009
  • darkSectorxxx #54008
    Batman Arkham Knight 12 dollár
    Mad Max 15 dollár

US Flash Sale-ben! :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.25. 08:14:17
  • Tommy H
    Fifa 16 kérdéseim lennének:
    -Katalógusból megvett dolgokat,hogy használhatom karrier modban?

Cipőket is feloldottam,Edit player beállítom,elmentem de mikor betöltöm karriert nem látszik.

Másik,hogy nem mondja kommentátor bizonyos játékosok neveit mint pl.Rashford,Martial,Blind
  • darkSectorxxx #54006
    Hát örülnék neki, nem akartam senkit belerángatni, de ha neked alapon van kedved hozzá én csak örülök neki. :D
    Nekem azért elég jól megy úgy érzem, bár picit csinyán kell bánni a felszereléssel, dehát logikus hogy nem lehet 1 körön bellül 100 magic és fullos granyó gránátvetővel. :D
    Iagzaából van egy maximum a pízben 1 kör alatt, mert ugye 40 ölésre megy...:D

Szólj ha lesz kedved akkor mehetünk felőlem. :)

PS chatre csak dobsz egy szót, és már kapcsolom is be a gépet, nekem a telefonomon jelez ilyenkor. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.24. 19:41:40
  • TDC Geronimo
    Ez milyen beteg játék már. Nem is figyeltem ezt

• Amiga
    Ha gondolod, felveszlek majd és tolhatrjuk együtt az UC4 multit.
    Már ha nem zavar, hogy meghökkentően szar vagyok benne.
  • TDC Geronimo
    Fejlesztői kommentárral

• darkSectorxxx #54002
    Hát Uncharted nincs pc-n, sőt hasonló tps sem igazán, ezért itt kivételeztem, de amúgy més nem, ezt is , csak míg meg nem unom.
    Most egyelőre 3 honap lett bevállalva.

Igazából elvek nincsenek feladva, mert ettől még a véleményem ugyanaz, mocskoszargeci dolog....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.23. 18:40:17
  • Totti5
    Elveket feladva fizetni multiért? minden nap hoz valami újat.
  • darkSectorxxx #54000
    Ő hát amikor írtam nem volt, és mondtam, hogy az U4 multi beta mivel tetszett, azért lehet befizetek kicsit egy körre, így is lett, de amúgy én inkább magányos farkas vagyok. :D

Nem azért mert utálok másokkal játszani, hanem szinte esélytelen az ilyeneket megszervezni. :) Az én környezetembe, én magam sem tudnám előre, mikor mennyit tudok játék előtt ülni, ha éppen van kedvem, játszok, ha nincs akkor nem....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.23. 18:34:24
  • Tikal #53999
    Nem te mondtad hogy nincs PS Plus-od? :)
  • darkSectorxxx #53998
    Van összefüggés a 2 dolog közt? :D

/ha ismersz tudod hogy nem szoktam multizni, kivéve nagyon speckó eseteket, most pl az Uncharted 4-et.....
    Meg TF2 pc-n ha télleg unatkozom.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.23. 14:17:58
  • arty
    bárcsak lehetne lámaszarból helikoptert kraftolni!
  • Tikal #53996
    vicc ez a játék... pedig hogy vártam...
  • AntiHero
    Amugy így még élvezetes is ahogy ők játszanak. Imádom ezt a csapatot. :D

Mikor a motorral beugrat a bázisra és le repül xD
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.06.23. 11:57:03
  • TDC Geronimo
    lol már az is ahogy kezdődik :D

TPS kamera se tetszik benne
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.23. 11:56:48
  • AntiHero
  • Tikal #53992
    darksec mehet szakérteni a multis játékokat, éljen :)
  • Amiga
    Azért nyomatják a focit, mert igenis nagy dolog történik és az egész világ erről beszél. És egy nemzet lehet büszke arra, amit az EB-n elértünk, és ez jó példa lehet sokak számára küzdeni akarásból, szívvel végzett dolgokból, győztes hozzáállásból. Ne ragadj le amellett, hogy "ez csak egy sport".
    Real Madrid drukkerként anyáztam tegnap CR7-et, amiért épp erre a meccsre sikerült összeraknia magát, és az utolsó pillanatig izgultam a csapatért. Ez topiktól függetlenül megér egy-két kommentet, főleg, hogy 40-60 éve vártak sokan erre.
  • Moby
    Van baj :)
  • lwb
    Be lehetett járni, de végig futni kellett, ha élni akartál. A mocsárba pl. azonnal levertek a swamp sharkok, de már eleve az út a mocsári táborba halál lett volna, ha nem megy veled a kísérőd (minden xp-t megkaptál, amit ő csinált). Eh, jó játék volt a g1. Kéne egy remaster vagy egy méltó folytatás. Az ELEX egyelőre nem látszik annak.
  • arty
    ingyémulti a hétvégén

péntek, 23:00-tól
  • n000rbi
    Nem igazán szeretem a focit, fingom sincs róla, de mivel most ott lehetünk és van kinek szorítani, mindegyik eddigi magyar vonatkozású meccset megnéztünk a feleségemmel és igen, büszkék vagyunk arra, amit láttunk. Álszent férgek lennénk? Te beteg vagy...
  • Myselor
    akkor jó már féltem hogy el akarod vágni a torkom mint darky
  • SlickAdam
    haverok vagyunk ne parazza! csak neszojjabe mert kivaltottam a fociszakertö igazolvanyt no! :D