121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#54024 Rossz ómen. -
#54023 nem, nem lesznek... -
#54022 Kíváncsi leszek a végleges játékra, hogy lesznek-e fasza mapok, vagy valami hangulatosabb ettől. -
-
#54020 HBD AntiHero! :D -
#54019 Hát én is így vagyok ezzel amióta régen láttam a trailert, még a legelsőt, vagy tavaly lett volna már nem tudom.....
Most is azt mondom, ez a világ nekem idegen.
Végigviszem majd, de nem hiszem hogy annyira izzadni fgok, hogy mikor jelenik már meg. -
#54018 Nekem ez egyáltalán nem jön be. Már a BTS-nél is rohadtul érezni lehetett, hogy nincs több cage-ben. Annyira önismétlővé vált, hogy szinte fel is állíthatom a diagnózist: molineux szindrómás. Én nekem nem lesz érzelmi kapcsolatom ezekkel a trial&erroros robotokkal semmi. Skip. -
#54017 Kár hogy néma. :D -
linkbe is mobilosoknak
videó
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.25. 13:47:55 -
#54015 Ja értem mire gondolsz. :D
de olcsó ahoz képest. :D -
#54014 Hátjah, csak mind2 elég repetitív.. :( Batman még csak-csak, de MadMax...eh. : / Batmannek már alig vártam a végét :D pedig iszonyat imádtam az előző részeket:( -
#54013 nm, hát azt mondom ennyiért nem vészes egy játék, szinte az összes AAA megér 10-15 dollárt. :D -
#54012 Koszi, bar tobbet nem er egyik se...sajna... :D Batman AK se lett olyan nagy, mint anno az Asylum vagy City :( -
#54011 :)
Hát ja. -
#54010 Ez is olyan lesz mint a Koei által már végtelenszer elkészített többi mosou játék, csak már sokkal véresebb -
#54009 -
#54008 Batman Arkham Knight 12 dollár
Mad Max 15 dollár
US Flash Sale-ben! :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.25. 08:14:17 -
Tommy H #54007 Fifa 16 kérdéseim lennének:
-Katalógusból megvett dolgokat,hogy használhatom karrier modban?
Cipőket is feloldottam,Edit player beállítom,elmentem de mikor betöltöm karriert nem látszik.
Másik,hogy nem mondja kommentátor bizonyos játékosok neveit mint pl.Rashford,Martial,Blind -
#54006 Hát örülnék neki, nem akartam senkit belerángatni, de ha neked alapon van kedved hozzá én csak örülök neki. :D
Nekem azért elég jól megy úgy érzem, bár picit csinyán kell bánni a felszereléssel, dehát logikus hogy nem lehet 1 körön bellül 100 magic és fullos granyó gránátvetővel. :D
Iagzaából van egy maximum a pízben 1 kör alatt, mert ugye 40 ölésre megy...:D
Szólj ha lesz kedved akkor mehetünk felőlem. :)
PS chatre csak dobsz egy szót, és már kapcsolom is be a gépet, nekem a telefonomon jelez ilyenkor. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.24. 19:41:40 -
#54005 Ez milyen beteg játék már. Nem is figyeltem ezt
-
#54004 Ha gondolod, felveszlek majd és tolhatrjuk együtt az UC4 multit.
Már ha nem zavar, hogy meghökkentően szar vagyok benne. -
#54003 Fejlesztői kommentárral
-
#54002 Hát Uncharted nincs pc-n, sőt hasonló tps sem igazán, ezért itt kivételeztem, de amúgy més nem, ezt is , csak míg meg nem unom.
Most egyelőre 3 honap lett bevállalva.
Igazából elvek nincsenek feladva, mert ettől még a véleményem ugyanaz, mocskoszargeci dolog....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.23. 18:40:17 -
#54001 Elveket feladva fizetni multiért? minden nap hoz valami újat. -
#54000 Ő hát amikor írtam nem volt, és mondtam, hogy az U4 multi beta mivel tetszett, azért lehet befizetek kicsit egy körre, így is lett, de amúgy én inkább magányos farkas vagyok. :D
Nem azért mert utálok másokkal játszani, hanem szinte esélytelen az ilyeneket megszervezni. :) Az én környezetembe, én magam sem tudnám előre, mikor mennyit tudok játék előtt ülni, ha éppen van kedvem, játszok, ha nincs akkor nem....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.23. 18:34:24 -
#53999 Nem te mondtad hogy nincs PS Plus-od? :) -
#53998 Van összefüggés a 2 dolog közt? :D
/ha ismersz tudod hogy nem szoktam multizni, kivéve nagyon speckó eseteket, most pl az Uncharted 4-et.....
Meg TF2 pc-n ha télleg unatkozom.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.23. 14:17:58 -
#53997 bárcsak lehetne lámaszarból helikoptert kraftolni! -
#53996 vicc ez a játék... pedig hogy vártam... -
#53995 Amugy így még élvezetes is ahogy ők játszanak. Imádom ezt a csapatot. :D
Mikor a motorral beugrat a bázisra és le repül xD
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.06.23. 11:57:03 -
#53994 lol már az is ahogy kezdődik :D
TPS kamera se tetszik benne
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.23. 11:56:48 -
#53993 -
#53992 darksec mehet szakérteni a multis játékokat, éljen :) -
#53990 Azért nyomatják a focit, mert igenis nagy dolog történik és az egész világ erről beszél. És egy nemzet lehet büszke arra, amit az EB-n elértünk, és ez jó példa lehet sokak számára küzdeni akarásból, szívvel végzett dolgokból, győztes hozzáállásból. Ne ragadj le amellett, hogy "ez csak egy sport".
Real Madrid drukkerként anyáztam tegnap CR7-et, amiért épp erre a meccsre sikerült összeraknia magát, és az utolsó pillanatig izgultam a csapatért. Ez topiktól függetlenül megér egy-két kommentet, főleg, hogy 40-60 éve vártak sokan erre. -
#53989 Van baj :) -
#53988 Be lehetett járni, de végig futni kellett, ha élni akartál. A mocsárba pl. azonnal levertek a swamp sharkok, de már eleve az út a mocsári táborba halál lett volna, ha nem megy veled a kísérőd (minden xp-t megkaptál, amit ő csinált). Eh, jó játék volt a g1. Kéne egy remaster vagy egy méltó folytatás. Az ELEX egyelőre nem látszik annak. -
#53987 ingyémulti a hétvégén
péntek, 23:00-tól -
#53986 Nem igazán szeretem a focit, fingom sincs róla, de mivel most ott lehetünk és van kinek szorítani, mindegyik eddigi magyar vonatkozású meccset megnéztünk a feleségemmel és igen, büszkék vagyunk arra, amit láttunk. Álszent férgek lennénk? Te beteg vagy... -
#53985 akkor jó már féltem hogy el akarod vágni a torkom mint darky -
SlickAdam #53984 haverok vagyunk ne parazza! csak neszojjabe mert kivaltottam a fociszakertö igazolvanyt no! :D