status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Bandicoot #54214 Pontosítsunk. Azokat azért kapod mert valamivel oda kell állni hogy ne tűnjön pofátlanmocsok lehúzásnak a fizetős multi. Ennyi történik és nem több.
12 hónapon át kapom a játékokat amiknek az értéke bizonyára sok,csak a gond az hogy 1 kezemen meg tudom számolni (sőt egyetlen ujjamon) hányszor érdekelt bármi ezen játékok közül. Lehet hogy egy rózsaszín Gucci magassarkú baromisokat ér, csak ha nekem is adják ingyen mert Gucci klubtagságot fizetek kitörölhetem vele a seggem....
A "baromi jó kiemelt akciókat" meg hagyjuk...Pc-n ugyan úgy kapod az ilyesmit ingyen ahogyan a multit is. Baromira megéri bármelyik előfizetés ..Lehet magunkat nyugtatgatni azzal micsoda akciókat kapsz meg mennyi ingyen játékot, a gond ez hogy ez csak a tipikus parasztvakítás hogy ne legyen túl nagy hőbörgés a fizetős multi miatt. Ám valójában mit kapsz? A pc játékárakhoz képest sokszor 1.5-szeres árat, ami mellé fizetsz a multiért (miközben pc-n ingyé van), majd ha már fizettél kapsz akciót (a magasabb árakból engednek mert fizettél, ugyan ezt pc-n ingyen kapod szintén,lásd akár most Steam Sale akciók), meg kapsz pár ingyen játékot ami rendszerint már csak a párezres kategória a boltokban és pár emberen kívül a kutyát nem érdekli (ezt pc-n marharitkán kapod,de kapod néha bizony és ezt is ingyen).A játékszervereket az esetek túlnyomó döntő többségében nem a Sony/Ms adja,közük nincs a multihoz, adott a friend rendszer és a partychat ezek aláírom jók,de abszolút pótolható dolgok pc-n is. No meg kevesebb a csaló, de ezt sem anticheatnek köszönheted....
Tehát összegezve példaként mondjuk a COD-al élve:
Pc-n megveszed 13ezerért. Benne van a multi. Ha steames közösségben vagy ottvannak a haverok megoldjátok seperc alatt a partychatet is ha nem vagytok balfékek. Mellette kapod az akciókat.
VS
Konzolon megveszed 16ezerért (és akkor jófej voltam az árral, van az 18-20k is). NINCS benne a multi, csak ha külön fizetsz a Sony-nak vagy MS-nek, holott közük nincs a serverekhez. Ott vannak a haverok és a partychat. És mellette mert FIZETTÉL kapsz akciókat a túlárazott játékárakból amik még a multit sem tartalmazzák.
Ha nem lenne a multihoz kötve az MS/Sony előfizetése, jó ha tizedennyi előfizető lenne...De ezt félő sajnos sosem tudjuk meg amíg a multihoz kötik a jövőben is....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.06.29. 23:24:45