121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#53983 elég baj ha nem érted a poént :D azthittem haverok vagyunk slick .most elszomorodtam -
SlickAdam #53982 na latod ez a tipikus gyepes buta gondolatmenet, ami NAGYON nem hianyzok otthonrol.
papirom azert meg megvan es egyelöre meg magyarul almodok, szal en ugy döntöttem, hogy örülök a fiuknak. -
#53981 te alapból álszent magyar vagy .jobban vagy német már mint magyar szóval neked nem lehet -
#53980 nem hiányzik -
SlickAdam #53979 en nagyon nem vagyok foci kedvelö, de bocsassameg hadd örüljek má'! lehet? :)
-
#53978 örülhetnél neki te is, jót tesz az egészségednek is :) -
#53977 örülj.azokat savaztam akik máris rögtön büszke magyarok és foci szakértők mert megnéztek 2 meccset életükbe mivel a magyarok jók voltak.és hogy mindenhol ezt kell reklámozni ezt se értem.de hagyjuk örüljön neki aki akar :D -
SlickAdam #53976 ereggyé ki a napfenyre, aludj, igyal, dugj, ... :) -
#53975 Nem szeretem a focit, sőt a párbajtőrt se, meg a teniszt se, de ha sikert ér el benn az ország, akkor miért ne örüljek neki? Miért zavar ez téged? ... -
#53974 i am setsune kb 1 hónap múlva:) -
#53973 :( -
#53972 Generáció végén? nincs már játék. -
#53971 Na inkább azt mondjátok mi jön most nyáron, amivel érdemes játszani -
#53970 De pazaroltál rá két kommentet. Felesleges volt. -
#53969 leszartam eddig is most is lefogom nem játszom meg magam és a magyar imádatomat se :) -
#53968 Örülni kell és ennyi. 1-99 éves korig. -
#53967 egyértelmű mindenhol a szaros focit nyomatják már meghülyülök tőle.nem az zavar hogy valaki szereti én alapból nem és nem is szaroznám.csupán az idegel hogy boldog boldogtalan akiknek fingjuk nincs a fociról és nem is szeretik azok is most úgy nézik meg játszák magukat büszkélkednek a magyarokra hogy az szánalom.álszent férgek nem is feszegetem tovább csak röhejes.engem nem érdekel máskor sem a foci jelenleg se.nem verem magam és nem vagyok rögtön büszke a magyarságra:) akinek nem inge ugye tudják magukról akikre gondoltam és kikre nem :) peace -
#53966 Honnan tudod, hogy nem overwatch meccsre gondoltam?! -
#53965 na már itt is a foci.beszarok komolyan -
#53964 Remélem néztétek a délutáni meccset :p -
Bandicoot #53963 Hol? Írták pár helyen hogy milyen jól tett a DOOM-nak az árcsökkentés...Hol? Steamen 60 euró...Boltokban szintén változatlan... -
Bandicoot #53962 Ez inkább egy Driver mintsem Mafia. De várós ezerrel kíváncsian.:)
Remélhetőleg az első rész színvonalát hozza.... -
#53961 HBD darkSector.. :D -
#53960 Pffffff, már akit,teljesen hidegen hagy -
#53959 Akkó gyün a VR és hát azonnal meg kell venni -
#53958 Mert akkor mi lesz? -
#53957 Az lesz, egy nagy Bé, csak most teljes áron adva ( 16k ) ( előző genbe letöltős volt a Mars War Logs, egy beton 6 pontos rpg ) -
#53956 Október 12 mindenkinek megterhelő lesz! :D -
#53955 Jogos, ettől messze voltak jobb árak, ez ami most legutoljára volt közepesnek mondható.
Ratchet is csak azt éri meg hogy egy fasza játékot kap érte az ember. -
#53954 eleje még nem -
#53953 Igen de ezt sem day one túl leterhelt az október :) -
#53952 Annyira jó zenék lesznek benne, hogy már csak azért is megéri megvenni :)
Mondjuk én imádtam az előző 2 részt is
-
#53951 Lófasz akció sincs hetek óta Ratchet jó volt kinunkban behuztuk US storeból a Cod bo3-at akcióban de várjuk a FC prymal vagy Doom akciót de semmi... -
#53950 Erről nem tudom mit gondoljak. Nem is nagyon reklámozzák és mindjárt megjelenik. Elég b kategóriás cuccnak néz ki aztán ki tudja. Mindenesetre ezzel várok.
-
#53949 nem :) -
Tommy H #53948 Homefront sajnos a heti Deal.11.990ft
Doom vagy ME-nek örültem volna -
#53947 Nemrég jött újabb patch (tegnapelőtt talán), biztos javítja. (vagy nem) -
#53946 Nekem a startnál helyben futó ellenfél volt eddig a legjobb, aki az utolsó szakaszban hirtelen elém teleportálódott és győzött :D -
#53945 A Witcher lóversenyek amúgy zseniálisak, legtöbbször nem tölti be mellém a versenytársakat, szóval egyedül lovaglom körbe... -
Ulthane #53944 A megoldást nem az én feladatom kitalálni, de biztos létezik valami vállalható kompromisszum. Nem hiszem, hogy bárki a vicsert azért játssza, hogy ahhh, a harcban kihívást akarok az akármilyen troll ellen. Mindenki a sztori miatt, a játék világa miatt, az atmoszféra miatt játssza, nem azért, mert harcban be akar állni a pofonfa alá. Annak ott a Bloodborne.
100+ órás játékoknál egyáltalán nem érzem muszáj dolognak, hogy újrajátszható legyen. a legjobb játékélményt úgyis az első kör adja.