status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Zóanagyvarázsló #53926 A játékoknk jutalmazniuk kellene. Végigtoltad egyszer? NG+ban vihetsz mindent tovább, amit megszereztél, és az ellenfelek ugyanolyan erősek maradnak. Igen, ez a jutalom. Az egész level scaling egy nagy faszság, semmi értelme, és nevetséges is.
Az első Ratchet & Clank tudta ezt, a többi már nehezedik, de amelyekkel én játszottam a tápolás - és a személyes tapasztalat - miatt mégiscsak könnyebb lettek NG+-ra.
Hagyományos RPG-kben amúgy nem jellemző a New Game+. Nem is szól másról, mint hogy az elért eredményeket megtartani kívánó, újrajátszást tervező rajongók ki legyenek szolgálva. RPG-k közül a Dragon's Dogma jut eszembe, amiben az NG+ a te álmod, ott hangyákat eltaposni mész, ha elsőre feltápoltad magad. (A kiegészítő ebből a szempontból más, de ott sem a meglévő ellenfelek keményednek, hanem más leosztásban jönnek.)
Én csak az első Witcherrel játszottam, abban próba gyanánt könnyen aláztam az őröket, és a hozzám képest gyengülő lényeket, ott szerencsére nem volt level scaling.