status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ocolus Rift-en ezt a váras témát, amikor mész azon a nyamvadt hullámvasúton, nem nagy szám, feltételezem, nem értek hozzá, csak szerintem azért volt ilyen ps2 szint hogy fusson normális minőségben, de azért azt , arra elég volt, hogy azt lássam, hogy ez tulajdonképpen kb mire lesz képes mondjuk egy komolyabb játékban....és mondom, nekem még ez is jópofa volt.
Szóval nem vagyok ellene ennek, csak az ára miatt nem szimpatikus és az miatt nem érzem annyira számomra fontosnak, ezt ha kicsit kedvezőbb áron adnák, majd később, és látom hogy nem csak ostoba madaras játékokat adnak rá, akkor azt mondom hogy veszek "még 1 konzolt" (az ára miatt írtam így).
mosntam régen is, a kinect-el sem az volt a bajom, hogy a tudását, és hatását megkérdőjeleztem, hanem a szoftverek és ár tekintetében számomra ez inkább egy ilyen jópofa kipróbáltam, kösz szépen szintű dolog.
Egy dolgot sajnálok, hogy másoknak nem teszik elérhetővé, sok ismerősöm nem próbálta, és addig viszont egyeltalán értelmetlen erről beszélni is, mert nem lehet mutatni trailerekkel, mint mondjuk egy God of War-t pc-s ismerősnek, hogy nézd, ez ilyen....