121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tikal #53661
    PC-re meg háromszor ennnyi... a kérdés inkább az, hogy az Xbox One konzol eladások nőttek e emiatt? ...
  • Totti5
    "By the end of 2015, the game had sold over 1 million copies"
  • Tikal #53659
    A Tomb Raider exkluziv is hogy bejött nekik, gondolom megugrottak az Xbox eladások...
  • Moby
    >Igazából a ME3 vége mutatta meg nekem, hogy a játékosok többsége is igazi faszari suttyó.

+végtelen, és még +1 a végére, hátha nem volna elég.
  • TDC Geronimo
    Ja elég szánalmas volt a sírás, amit lerendeztek a vége miatt.
  • Amiga
    Igazából a ME3 vége mutatta meg nekem, hogy a játékosok többsége is igazi faszari suttyó.
    4-5 éven keresztül szinte benne éltek egy csodálatos univerzumban, és anyázták a fejlesztőket, csak mert "nem tetszett" nekik a játék vége.
    Persze tényleg jobb lett volna egy olyan főellenfél, amit sokáig lehet lőni, mert ahhoz nem kell IQ. De hát azt meg kaptak az első két rész végén. Itt a nagy ellenfelek (reaperek) már a ME3 közben is nagy csatákra kényszeríthettek, az egész játék tele volt komoly ellenfelekkel (nem easy-n). A multi szuper volt, a tűzharc kifinomult.
    Aztán közben olyan kommenteket olvastam, hogy akkor - visszamenőleg!!! - szar most akkor az egész ME, és már bánják, hogy egyáltalán, stb. stb.
    Megosztó lett a vége, az igaz, de a játékosok viselkedése undorító, visszataszító, tajtbunkó volt.

Nem is csoda, hogy a DA:Inquisition-nal inkább adtak egy olyan játékot, aminek elég light-os a sztorija. Szerintem rájöttek, hogy ha magasra teszik a lécet, akkor nagyot buknak, így inkább adtak egy repetitív és biztonságos open world-öt (végülis AC-t is kajálják az emberek).
    Ha az Androméda is el lesz cseszve, akkor az tudatos fejlesztői döntés és a játékosok ME3 végi produkciójára reflektál. De remélem, hogy be merik vállalni, hogy megint rendes, hosszú, lineáris sztorit adnak a játéknak.
  • mucsácsó
    Jah, arra emlészekm még, hogy X360-ra jött az első rész, ráadásul az első címek között volt, és nagyon játszani akartam volna mindig vele :D Aztán játszottam, és ... nem jött át :( Sajna a 2. rész sem... szóval számomra egy n+1-edik bohóckodós sandbox, semmi több.
  • TDC Geronimo
  • Totti5
    Csak úgy mint ahogy a Sony teszi, de mivel ez a sorozat Xbox 360on született meg, a DR3 X1 ex nem csoda hogy jó kapcsolatot ápolnak és könnyen pénzbeütik a kizárólagosságot.
  • mucsácsó
    Meglepne, ha nem így volna! :D az egyik legvárósabb (PS4 ex) játék a GoW mellett :P
  • TDC Geronimo
    NAGYON pozitív vélemények jönnek E3ról, azoktól akik játszottak vele
  • mucsácsó
    Dead Rising 4 is a 1-year timed exclusive for M$

fúú azta, megint milyen AAA+ timed exkluzívot zsebelt be az MS...... :D
  • TDC Geronimo
  • mucsácsó
    azt pletykálták, hogy az orlandói mészárlás miatt hagyták ki a bejelentést (állítólag az SONY E3 konf. végén a Days Gone gameplay helyén lett volna, de egy vadnyugati báros mészárlás lett volna benne, amit nem biztos, hogy mindenki poénra vett volna) -kitudja igaz-e... július 19-et írnak bejelentésre (vasárnap?! :D), redditen mennek a pletykák... passz. de jó lenne valami!
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.17. 14:38:41
  • Bandicoot
    Rdr-ről semmi??? Se egy remaster se 2. Rész...semmi???
  • TDC Geronimo
    heh biztos nem eshetett jól nekik

Now that we have some years of distance from it, how did you feel about the Mass Effect 3 ending? The backlash, the alternate ending, bowing to fan pressure; how do you feel about all of it?

Well, I was there when the Mass Effect 3 ending happened, so I have a lot of therapy bills.

Seriously?

Oh yeah, I mean [releasing the alternate ending] was an incredibly cathartic moment for the studio. There we were, desperate to pay off a decade of work, and to have that negativity come back we thought, god, what are we doing here?

Heads were hanging like this [puts heads in hands between his knees]. It was a deeply introspective and challenging time for all of us. We carry a lot of scars from that time, and took a lot of lessons.

We all grew though it. I think everyone who went through that is a better developer because of it, and I think a lot of those people are determined to make a better Mass Effect game in a different setting. A lot of the motivation for me personally comes from that Mass Effect 3 ending.
  • mucsácsó
    szóval 2017 ősz / holiday, jólvan :( :D
  • Seth
    early 2017 a legkonkrétabb amit tudni lehet
  • mucsácsó
    Hmmm, eléggé jó! gondolom ez se akaródzik idén megjelenni... :(
  • Seth
    Kb Tales kategória, sőt lehet abból az új jobb is lesz, bár már azokat sem szeretem, hihetetlenül ellaposodtak ezek a játékok. Inkább beszerzem az Odin Sphere-t, annó úgyis csak feléig jutottam
  • SlickAdam
    es 2 het mulva jön?! nem nagyon eröltettek meg maguk semilyen teren.
    tales of XY kategoria lesz belöle?
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.06.17. 11:59:07
  • Totti5
  • ppista
    Az egy szál bolygó sajnos nem túl jó hír. A harmadikban is fasza volt a különböző planéták különböző érái. Persze attól még kreálhatnak változatos helyszíneket, ami feldobná a monotonitást.
  • ppista
    Én nagyon szerettem ezt a sorozatot, de sajnos részről-részre rgyre gyengébb. A 4. az abszolút mélypont, a legjobb pedig az első rész PSP átdolgozása.
    Post game-ben pedig a SO3. Maze of tribulations bónusz helyszíne volt. Mit összeszoptam ott, te jó ég. Ja, és nagy csalódás, hogy a 4. részben nem volt Freya mint opcionális legerősebb boss.
    Ettőll az ötödiktől a világon semmit nem várok, és lehet kellemesen fogok csalódni, bár gyanús.
  • Harlekin
    Magától nem működik.Mivel este van így a toronydaru kezelő 8 óra munka után lekapcsolta,hogy illetéktelenek ne tudják használni."Ez valóban így van a valóságban is !!" És szinte minden daru kezelhető külső egységgel.Tehát hackelhető...És ha már ez telóról megy nincs értelme a kezelő szervekkel szarakodni.Ennyire egyszerű egy szimpla gamer hozzáállással a dolgot elfogadni....
    Természetesen ,ha el akarod fogadni és nem a kákán a csomót keresni....
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.17. 10:26:45
  • Seth
    Japcsik nem voltak oda érte. Sablonos és ráadásul rövid sztori,backtracking,1 szál bolygó(középkori of course) kevés postgame cucc, túl sok grind és farmolás
    Utoljára szerkesztette: Seth, 2016.06.17. 10:25:22
  • Totti5
    Első hangulatos videó, kíváncsi leszek a tesztekre, mert még mindig nem tudom hovatenni. Szeretném ha jó lenne az SO4be belecsaptam 100 órát.
  • n000rbi
    Úgy legyen ennél is
  • Totti5
    Ha UbI akkot a Hudot kb teljesen ki lehet kapcsolni / minimalizálni.
  • Moby
    Nem, ez a nem is túl távoli jövő. Dolgozom kínai cégekkel olyan okosváros megoldásokon, ahol a wd főbb elemei prezentálhatóak, egy film vagy játék kedvéért, mert a közlekedési lámpák, a tömegközlekedési eszközök, a közművek, és bizonyos fokig a karbantartás is IoT-on keresztül működő automatizmusok működtetnek.
  • mucsácsó
    gondolom neked is day1 cím :)
    jó, mondjuk nem kell komolyan venni, ilyen alapon az egész játék egy nagy bohócság, mert kb az összes elektronikai dolog hekkelhető, nyilván már ez is kissé túlzás :D:D
  • Kandurex
    Édes istenem, ekkora gagyi marhaságot....érted bameg, van egy daru emelő kar és meghekkeli, TELEFONNAL!...hát sírok.

Nem oda lép, egy lépés és meghúzza, neeeeeeem, hekkel a cica! Csodálatos.

Watch Dogs 2
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.17. 09:44:48
  • mucsácsó
    hehh, most olvasom csak, hogy kb ugyanazt írtuk :D :D
    oké, akkor már ketten vagyunk egy véleményen... gáz egy banda lett az Ubiból :(
  • mucsácsó
    rakás szar. de sebaj, egy gonddal kevesebb. :D az (UI) designert pedig pároslábbal basznám ki, tényleg siralmas az egész HUD meg az egész cakk-pakk... mint valami elbaszott flashjáték kb... :D
  • Moby
    Jahogy...ez ubisoft? Hát az nagyjából mindent megmagyaráz. Bár a syndicateben szinte minden baszt le lehet kapcsolni a ui-ről, ha itt is, akkor van még remény.
  • n000rbi
    Érdekes, hogy a Nioh-ban elfért a stance-kijelzés a képernyő sarkában is, itt meg be kell takarni vele az egész karaktert, még az enemy-t is. Két lábbal rúgnék ki minden UI "dizájnert" az Ubitól, már eddig is elégszer bizonyították, hogy szart se értenek hozzá.
  • Moby
    Egy szép, és érdekes játékot sikerült ledózerolnia annak az istentelen baromnak, aki kitalálta, hogy olyan doigok jelenjenek meg a képernyőn, aminek semmi keresni valója nem lenne az ebben az univerzumban sem, nemhogy a játék grafikájában.
  • Kandurex
    Tényleg értelmetlen ez a megjelölés. Melyik agyfaszból ugorhatott ki az ötlet, hogy az ellenfelek szegélyeit fessük be fehérre? Mi lehet a koncepció?
  • Moby
    Szerintem nagyobb villogó karika kellene az enemy köré, illetve hogy ugráljon már kifele belőle az XP!
  • Totya42
    Detroitra nagyon kíváncsi vagyok. Iszonyat ígéretesnek tűnik a trailer alapján. Ahogy arra az 5-10 perces jelenetre is vagy 10-féle variáció játszható az zseniális. Ha végig minden ilyen interaktív lesz, akkor egy abszolút lenyűgöző kaland részesei lehetünk.