status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    "it is impossible to develop a new engine" - jjjja :DDDDDD.
    lehet. bár activision fosatja évenként ki az újabb részeket, így tényleg nehéz lenne 0-ról felhúzni egy másikat. meg igazából minek, teljesen elvannak ezzel, nép se fortyog annyira, minek szenvedjenek új/más technológiával...
    Meg jajjj, mintha nem emlékezne kurvajól arra, hogy milyen engine-ből lett... :DDDD hát, a színészet se megy, de nem is ez a dolga :D

de jó, igazából tényleg tagadhatatlan, hogy nyilván azért sokkal szebbek a mai CoD-ok, mint évekkel ezelőtt, viszont annyira tipik sajátosságai vannak, amik sose változnak... (animációk eléggé darabosak szvsz még mindig - és most nem az átvezetőkre kell gondolni).
    BO3 egész pofás, rondának nem mondanám, de nyilván egy Frostbite lekörözi látványban és fizikában.
    De ez az IW-s gameplay is egész meglepett engem, pedig nem ugrálok a sci-fi-ért (meg a kállofdátiért [sic!] sem). Multira kíváncsi leszek, hogy ott hogy oldják majd meg az űrbéli csatákat.

@Totti5 #53762:
    Valós. El kell ismerjem, Splinter Cell-ek egész faszák voltak (bár Double Agent / Conviction nekem sajna kimaradt, de nagyon jókat hallottam anno róluk).
    Rayman / South Park hálaégnek mind zseniális, várós rohadtul a kövi rész :) Raymanből jó lenne egy olyasmi "továbbjutós" platformer, mint az első rész volt. Bár ilyet gondolom nem véletlenül nem akarnak, vagy nem tudom...

NA DEEEE a Zombi(U) az botrány, kritikán aluli szvsz. :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.18. 21:20:24