status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Igazából a ME3 vége mutatta meg nekem, hogy a játékosok többsége is igazi faszari suttyó.
4-5 éven keresztül szinte benne éltek egy csodálatos univerzumban, és anyázták a fejlesztőket, csak mert "nem tetszett" nekik a játék vége.
Persze tényleg jobb lett volna egy olyan főellenfél, amit sokáig lehet lőni, mert ahhoz nem kell IQ. De hát azt meg kaptak az első két rész végén. Itt a nagy ellenfelek (reaperek) már a ME3 közben is nagy csatákra kényszeríthettek, az egész játék tele volt komoly ellenfelekkel (nem easy-n). A multi szuper volt, a tűzharc kifinomult.
Aztán közben olyan kommenteket olvastam, hogy akkor - visszamenőleg!!! - szar most akkor az egész ME, és már bánják, hogy egyáltalán, stb. stb.
Megosztó lett a vége, az igaz, de a játékosok viselkedése undorító, visszataszító, tajtbunkó volt.
Nem is csoda, hogy a DA:Inquisition-nal inkább adtak egy olyan játékot, aminek elég light-os a sztorija. Szerintem rájöttek, hogy ha magasra teszik a lécet, akkor nagyot buknak, így inkább adtak egy repetitív és biztonságos open world-öt (végülis AC-t is kajálják az emberek).
Ha az Androméda is el lesz cseszve, akkor az tudatos fejlesztői döntés és a játékosok ME3 végi produkciójára reflektál. De remélem, hogy be merik vállalni, hogy megint rendes, hosszú, lineáris sztorit adnak a játéknak.