121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • AntiHero
    Így van ez glitch
  • SlickAdam

• Seth
    De ez a script átbaszása. Normálisan biztos nem így kéne megcsinálni :)
  • darkSectorxxx #53458
    LOL nmár. :D
    Az kemény. :D
  • darkSectorxxx #53457
    Atyaég, fel a szobám falára vele. :D
  • AntiHero
    Háttal kimész az ajtón. Nem fordulsz meg sose és a falhoz bújsz. Úgy letudsz menni. De minden lépcsőn háttal menj le :)
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Ja, de először nem ezt nyilatkozta. Össze vissza beszélnek...már megint.
  • Totti5
    Pontosan ezt mondja, ha elolvasod az interjút és nem kiragadott részeken hüledeztek. Pontosan azt mondja amit te.
  • Kandurex
    Nem értem mit kell ezen csivitelni, aki megelégszik a 30FPS low-mid minőséggel az maradjon az alap gen-en, aki meg hajlandó áldozni a VR élményért, magasabb minőségért, az veheti a Scorpio-t. De így, hogy fullba nyomják a kretént, ostoba megnyilvánulásokkal és mellébeszéléssel csak még jobban a másik konzol felé taszítják az embereket.
  • darkSectorxxx #53451
    És a telefonhívást hogy lehet túlélni például?
    mert van egy csávó, akinek már nem csörög a telefon a stream-ben....
  • darkSectorxxx #53450
    Hát ezaz, ez a lényeg, a Fuse bizonyítja, hogy itt lehetnek csak bizonyos mozdulatsorok időben elvégzésdével aktíválható itemek, hiszen a Fuse is vagy megjelenik vagy nem. ENNYI erővel még csalható elő item!

Ez a probléma, szerintem valahol még item nem került elő, ami UTÁN lesz szükség az eddig megtaláltakra. :)
  • TDC Geronimo
    annyira kell :(

• AntiHero
    Fuse ott van mindig mikor felkelsz és rögtön bemész a titkos szobába.

Amugy:

Jesse Cox on Youtube interviewed the devs of the demo and has confirmed there are "roughly 4 to 5 different endings".

According to this tweet there is a purpose behind the dummy finger. This also confirms that there is more to be found.

2 endingről tudunk eddig (az 4-5ből)! Az újacskát lehet használni! Csak senki nem tudja még, hogy mire.

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.06.15. 21:10:05
  • darkSectorxxx #53447
    Én nem értem ezt a RE7 demo-t.

Most bármit csinálok nem érek tovább, még a Fuse sem jelenik meg a helyén, nem értem még miképpen lehet továbbmenni a demo-ban, semmi interakciót nem látok, nem találtam, nem vágom.
  • Moby
    Na, mivel ez üzlet, valamit keveset konyítok hozzá (meg ez inkább érdekel).
    Egyetlen félmondatban van az igazság, a többi marhaság. "allow more people to play." Csak ez így túl általános. Helyesen: "allow more people to play EVERY GAME". Azzal, hogy megszüntetik a fragmentációt, minden megjelenő címet el lehet adni mindenkinek. Annak, aki olcsón akar venni gépet, meg annak, aki drágán akar venni. A gép senkit nem érdekel továbbra sem. Nem üzlet. A játék az. Amíg volt "előző gen", addig volt sok játék, és egyre több, amit nem lehetett mindenkinek eladni, és a penetráció csúcsa mindig a genváltás volt, és újraindult a szopásspirál. Na ennek vége. Ha ez a modell eszkalálódik, ami hamarosan várható, onnantól egy folyamatosan fenntartható penetrációban lehet teríteni. Ennél jobban aligha maxolható ki a platfromholder zsebében landoló royalty.
  • SlickAdam
    iPhone, iPad es az iOS verziok.:)
  • TDC Geronimo
    Eurogamer: Gran Turismo Sport is looking much, much better

A new look at Gran Turismo Sport shows a much-improved game, though, with direct capture recently offered by Polyphony displaying what now looks like a marked improvement not only over Gran Turismo 6 but also over what was shown mere weeks ago.

gifek

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.15. 20:22:25
  • TDC Geronimo
    csávó jól összefoglalta, teljesen egyetértek vele

The era of console generations is ending - And it all makes sense.

Okay, since there's a lot of confusion here regarding PS4, PS4K, Xbox One, Xbox One S, Xbox Scorpio, etc., I thought it'd make sense to think about this a little and to write down how I think this will all play out and what the real strategy behind all of that is:

I think what Microsoft is doing is making us 'gamers' all a little uncomfortable. Change always makes us uncomfortable and Microsoft is probably going to change how console cycles have worked so far. And if you really think about this, I think they're actually doing something very, very clever and good for the console market.

Up until the last generation, the unwritten rule was that a Console Manufacturer (let's skip Nintendo for this, since Nintendo is always doing their own thing) is making their consoles as a high-end machine that launches for the highest price that the market would accept. Then over the course of a few years, the prices gradually drop and usually 5 years after one console-generation started, a new one begins. The console-market has worked like that for the last 20 or so years.

Now, I think what we're seeing now is a different approach altogether:

1) Instead of every console generation starting their software library at 0, everything will be backwards compatible now since our consoles are literally just x86 PCs.

2) Instead of going for a 'one console fits all' approach, there'll be more choice: You'll be able to get a low-end, mid-end or high-end box. All games and peripherals will be compatible between one another, but these SKUs will all differ in terms of visual quality and / or features (one supports VR, the other one doesn't, etc.). If you think about this, this could DRASTICALLY increase the console market, since the mass-market doesn't buy a console at 499. They don't buy a console at 399. Nor at 299. The mass-marketed usually bites when a console is down to 199-249 or less. Allowing people to make that choice for themselves is a GOOD THING and will probably draw a lot more people to consoles than ever before.

3) Once a platform becomes too old, software-support will slowly trickle out. At some point, games won't run on your Xbox One anymore (I'm talking 2021 or something like that, far out in time). The new lower-end machine will then be your Scorpio and the new high-end machine is whatever gets announced after that.

To be honest, while this puts more strain on developers (since we'd now have every console having multiple specs), it could also allow a LOT more people to get a console and the games early on and for a cheaper price, even if they take a bit of a hit on the visual side if they bought the cheaper model. Out of this, we could see a drastic increase in software and hardware sales and I'm sure everyone would be cool with that. Hardcore Gamers could always still buy the highest-spec machine, whereas less-hardcore gamers that don't really care about playing their games in whatever the next insane resolution standard is can buy a mid-range machine for less money and still get to play the same exact games.

I think this is what it'll boil down to. Give players choice and by doing so, allow more people to play.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.15. 20:18:27
  • TDC Geronimo
    Horizon hands-onok

"Aloy jumps and rolls around the landscape with an agility and fluidity that is significantly different from the clunky combat of something like The Witcher 3."
  • SlickAdam
    vagy megint nem gondoltak at elöre a dolgokat (Neo miatt kapkodtak?), s megprobaljak elkerülni az ilyen buta mondatokkal, hogy ne szarjak le az emberek az S-t.
    aztan majd 2017 vegehez közeledve mar megint mast mondananak.
    de hat tisztazodott.
  • darkSectorxxx #53440
    Ő
    Most nem értelek titeket én sem.
    Az hogy nem KÖTELEZŐ 4k, azt nem értem miért baj?
  • Kandurex
    ez alapján pedig egy díjazott szarvasmarha,...kibasznám az egész boxért felelős brigádot a gecibe...elképesztő, hogy miket nyilatkoznak le,...ugyan mi a halál fasza értelme van a 4K -nak?
  • SlickAdam
    mehhh. pedig a Spencer nem egy hülyegyerek.
  • TDC Geronimo
    utána már volt nyilatkozat, hogy nem szabják meg deveknek hogy 4kba kell fejleszteni, arra használják powát amire akarják. Csak a szokásos borzalmas MS PR akcióban ismét. Azt se tudják kinek mit nyilatkoznak
  • darkSectorxxx #53436
    Na így értettem én is, mert lehetett látni, hogy picit azért pixeles volt a körvonalaknál, szóval nem volt rendes élsimitva mint egy cgi esetében.
    Lehet nem egyazegyben gameplay minősége, de kb mint a többinél, ahol ingame szavakkal dobálóznak.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.15. 19:54:19
  • darkSectorxxx #53435

Bár nekem annyira nem gyütt be azért, túlságosan elvont lett. :D
  • darkSectorxxx #53434
    Hát nem tudom, reméljük a legjobbakat, exclusive, sony tömi pizzel, talán fasza lesz.
  • SlickAdam
    félig-off:
    ez volt mar Scorpio-rol?

ezek szerint latvany es frem marad, csak 4K? realis is, hisz egy GTX 1070-es se tol 60 fremet 4K mellett es latvanybol is vissza kell venni.

remelem Sony-ek az 1080@60 utat valasztjak az erösebb geppel!
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.06.15. 19:49:23
  • TDC Geronimo
    inengine + ingame hud nélküli cucc volt nem cgi
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.15. 19:46:18
  • TDC Geronimo
    jobb fejlesztőcsapatot nem is választhattak volna hozzá
  • AntiHero
    Az meg olyan lesz mint a Outlast. Már mint gyorsaságra.
  • SlickAdam
    azt tudom. a lassusagra celoztam.
  • SlickAdam
    ha mar temanal vagyunk...
    tegnap este tök varatlanul kesztetest ereztem, hogy elökapjam a PS3-at es belekezdjek ujra a Shadows of the Damned-be. nagyon butus, tulzo cucc, de egyuttal baromi sötet es pszicho az egesz. utolag jottem ra mennyire jo jatek volt ez is Mikami-tol.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.06.15. 19:40:55
  • AntiHero
    Lentebb irtam mi az ami biztos. :) FPS lesz végig.
  • Totti5
    Akkor nézd meg mégegyszer alaposabban. CGI és pre render katyvasz volt.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.15. 19:38:44
  • darkSectorxxx #53425
    Szerintem az amit lenyomtak ingame volt.
    Persze ennek a 80%-a lesz majd igaz a gameplay-t illetően.
  • darkSectorxxx #53424
    Az lesz. :)
  • SlickAdam
    bizony-bizony. szvsz egyik legnagyobb "wtf" volt E3-on, hogy Insomniac + Spidey.
  • darkSectorxxx #53422
    Onnan tudom, hogy a Capcom elbuzult, ha más lenne akkor mondták volna, vagy ezt max kiadták volna VR demoként, de nem.
    CSDAK a tartalom része nem lesz a véglegesben, merem a kezem tüzbe tenni hogy ez a fps nézet meg ez az Amnesia stílus marad, hiszen ezt mutatják, E3-on is.
    Már rég tisztán mondták volna ha fanoknak készülne valami....

Én mondjuk ezt megmondtam E3 előtt, mikor a Capcom igérgetett 3. alakalommal is, hogy semmit nem lehet elhinni nekik.
    Semmit.
    Sőtt RE2 remake sem lesz szerintem....csak ez, meg az Umbrella.