status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Amiga
    Szerintem ha a gaming lenne a cél, sosem jöttek volna ki 30 év PC/IT tapasztalat után olyan konzollal, ami már a megjelenéskor is gyenge. Nem, ők itt totálisan a versenytársra koncentráltak, megpróbáltak egy olyan alacsony árú konzolt összerakni, amire a sONY nem tud válaszolni. Ne feledd, hogy a PS3-nál a fejlesztés hihetetlen költségeket emésztett fel. Az MS ott hibázott, hogy nem sejtette, hogy a SONY képes egy erősebb konzolt összehozni olcsóbban PC-alapú architektúrában. Azt nem tudom, egyáltalán mennyire vágta MS, hogy a SONY is PC-s alapokon gondolkozik. Ezt a generációt a SONY-nak Mark Cerny mentette meg, az MS megpróbálta levadászni és belebukott.

Közben pedig belebukott a jelenleg lézető legnagyobb bizniszbe is, a hordozható mobileszközök világába, ahol a telefontól a tableten át az okostévéig mindent az Android és az iOS ural.

Most megpróbálja összefonni az xboxot és a pc-t, ami viszont szerintem életidegen, hiszen a konzol egy jelenleg is egyre népszerűbb célhardver, míg az asztali pc-k jelenleg épp a hordozható eszközök miatt szopóágon vannak.