status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nézheted az Uncharted-et mert annak részenként volt lezárás, bossfight, szóval valami más jobb példát tekintsünk inkább.
Kíváncsi lennék hogy játékban ezeken kívül még hol nem zavaró ez.
Amúgy filmek terén nekem pl a Mátrix is zavaró.
Lenyomtak egy filmet, aminek volt cselekménye, az elejétől a végéig egy egészet alkot, igen volt a végén egy jelenet, hogy na majd ezt lehet folytatni, de nem volt hiányérzet.
Utána jött SZOROSAN asszem 3-4 honap eltérésel a 2 másik rész, amit annyira egyben kezeltek, hogy azok sokkal jobban egymást egészítették ki, vagyis a Reloaded vége nem volt rendesen lezárva, hanem majdnem hogy mint egy brazil sorozat pont a jegjobb rész előtt hagyták abba.
Sok ismerősöm ezekkel a Teltél játékokkal is így vannak, inkább megvárják az egész sorozatot egyben, bár ott egyértelmű volt hogy darabolva vagyunk, ME-nél meg én pl nem gondoltam, hogy csak egészében van értelme osztályozni, én azt gondoltam van annyira különálló, hogy a sorozat, vagyis a számozás, annyira jelent egy egészet mint akár egy Említett U-nél...
Persze egyben más megítélése lenne, de mivel én tök úgy emlékszem hogy az első rész önnáűlóan is megállj a helyét, jogosan számíthattam a második rész megjelenésekor egy hasonlóra, aminek ugyanúgy van felvezetése, tárgy rész, és befejezése, ami azt illeti a végén van egy összecsapás fasza meg minden, de maga a tartalom, ami mind előtte van, ott akkora a szabadság, a sorrend stb, hogy nekem pl az jött le, annyi cselekmény nincs mint az első részeben.
A 3. résszel nem volt baj, talán mintha ott a lövöldözés többlett volna, de erre nem veszek mérget azért.
Persze ettől független az tény hogy pont a 2. részt csináltam meg úgy max-ra, ha lehet így fogalmazni, hogy minden bolgyót kipucoltam, de ettől még az első tetszett a legjobban.
Talán még mentésem is van.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.12. 13:59:49