PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerk a szerk-edre: MIERT vetted meg?
Totya42: te MGS kedvelö vagy. mennyit toltad az 5-el tegnap ota, hogy maris leirtad teljesen?
-----------------------------------------------------------------
MOBY! be ne szerezd a MGS5-ot! plz 😊
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.02. 10:29:16
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Amúgy ez ízlés dolga. Lehet pl valaki gyűlöli a Hearthstone-t, és imádom. MGS-nél is így van ez. Attól, hogy én azt írom, hogy ez kib.szta a biztosítékot, még lehet valakinek az év játéka lesz, sőt sok mindenkinek lesz az év játéka. Én csak elmondom mi zavar benne. Castlevania is dettó ugyanez volt, mindenki áradozott róla, én beírtam, hogy untam, felénél abbahagytam és mindenki rámtámadt 😄 Szerintem meg a Witcher 3 volt kegyetlen jó, teknóban a MGS V nyomába sem ér, de minden más nekem jobban bejött.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.02. 10:24:15
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
na lehet beleugrok en is a Halo szeriaba az 5. resszel es körbehahotazom az összes fan-forumot az elsö fura dolog lattan.😄
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.02. 10:19:22
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
es milyen luft-rol beszelsz? 1 embernek nem tetszik eddig...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.02. 10:01:43
És tényleg 95-ön áll metán! <#merges2>#merges2> MGSV metacritics
ennyi, ezek után hiteltelen minden duma, hogy ez jó
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.02. 09:46:06
Meg az mi már, hogy a fegyveremből elfogy a töltöttség és nem lehet lőni? Ki volt az az ökör állat, aki ezt kitalálta? Ha április elsején jön ki ez a játék, és ilyen értékeléseket kap, akkor oké, de így.. hát lol.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.02. 09:43:59
Asszem van egy eladó MGS 5-öm. Sztori nekem túl sok, gameplay nem jön be. Minden DLC él (van vagy 4, akinek kell írjon.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.02. 09:34:45
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
EDDIG ez itt nem mukodik. inspector gadget kell + a prerifarkas.
van nalam egy kartondoboz, egy hangtompitos fegyver, rendes fegyver, granat, üres magazine-ok. celteruleten meg 22millio katona, akiknek ha csak a kozelukbe megyek, azonnal riasztas. mit kene taktikaznom a sivatagban? hogy? elöbb is verpusztulas volt...
majd nezek YT videokat, hatha megszall ugy az ihlet.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.02. 01:17:49
Az a nem mindegy hogy ezeket milyen eszközökkel, merről, milyen buddykkal és hogyan hajtod végre. Ezer féle variáció van.
Sztoriról:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.02. 01:14:37
MOTHER OF GOD
végre.
MGS V prológus letoltam. Fasza. Jók az átvezetők, látványosak, pokoli jól fut. Aztán most megérkeztem Afganisztánba, és kb ugyanazt kell csinálni, mint a Ground Zeroes-ban. Jó, jó, de nem vagyok elájulva tőle. Nem értem miért áradozik mindenki róla. Bár lehet még nem éreztem rá az ízére, de pont ez volt a bajom a 4. résszel is, hogy sosem kaptam rá igazán.
Létezne? 😊
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.09.01. 23:35:24
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun