121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#52539 :D -
#52538 -
Bandicoot #52537 Én várom, a grafhuszárkodással lehúzták, de nekem abszolút bejött az első rész, főként az online móka mikor meghekkeltek és bújkálás ment.:) -
#52536 Link, valami? -
#52535 Na megnéztem WD2 streamet. Szerencsére a gameplay sokkal meggyőzőbb volt, mint az a fos CG reklám. Ja és a olyan grafot mutattak, ami nem tűnt kamunak, ez is meglepő
Elég mr robot fílinges nem tudom ki látta a sorozatot
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.08. 18:20:08 -
Bandicoot #52534 Leesett, csak én meg azthittem hirtelen valami arcade gépet csinálnak a játékból valahogy... -
#52533 -
#52532 Az a meme dark-i dialektusban :) -
Bandicoot #52531 Mi a rosseb az a "mame"?!
Szerk.: ok leesett...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.06.08. 17:40:03 -
#52530 Overwatch mame
Elnézést de ezt nem tudtam átemelni csak külön a videókat!
Ha csak a brutáljókat akarjátok nézni akkor:
1,2,7,11....
a 7. vidó epic. :D
-
#52529 Ha kell lóvé a Witcher 3 új dlc-ben:
-
#52528 Megnéztem a Watch Dogs 2 videót.
Okádni tudnék.... -
#52527 Ja a Capcom-tól Resident és DMC mellé tólhatnának egy Onimusha részt is. -
#52526 És ez a durva hogy ez a világ legnehezebbnek tartott sorozata....:D
Mindegyik részt végig lehet vinni akár gitárral vagy hegedűvel.
Szóval hát érdekes. :D -
#52525 sajnos ez a generáció kicsit úgy járt, mint amikor DVD-ről kezdtek blu-ray-re portolni. De azért szerintem elég szép választék van már új játékokból. Én már nem tudom követni a felhozatalt, szép kis várólistám lett.
OW-ban D.Va a kedvencem, ami azért jó, mert tudtommal erősíteni fogják. Mercy-t én is szeretem, de sokakat még csak próbálgatok én is. Reaper pl elég erős, Mel meg iszonyat szemét tud lenni, de ahhoz a többiek is kellenek. Pl. tegnap egy csomó ellenfelet lefagyasztottam vele, de senki nem jött segíteni kinyírni, így mindig én szívtam végül meg. :-D -
#52524 Mert lófasz munkáért pénzt lehet belőle szedni. Vajh mi másért? -
#52523 alig láttam olyan remastert aminek lett volna eddig értelme.mindegy hát van elég hülye ember sok pénzel.szóval biztos megéri nekik ezeket fosni folyamatosan -
#52522 én sem értem, de arra tökéletesen jó, hogy kerülgesd ezeket a hulladék szarokat a store-ban... engem komolyan felbasznak már ezek a remaszterek...de biztos van igény rájuk minimális szinten, különben nem csinálnák... :) ez ennek a generációnak az átka... -
#52521 de ki az aki megveszi?xd és minek?a játék jobb nem lesz régen még elment de akkor is hamar unalomba fulladt.mostmeg már... -
#52520 sokan kézzel sem bírják -
#52519 -
#52518 nemtudom minek erőltetni ezt.egy gyenge pc-n is elfut már ez kurva gyönyörűen ha valaki akarja tolni meg ott a régi konzolos verzió nem sokkal lesz ez szebb ezen a generáción mi a picsának újra kiadni?:) nevetségesek meg az is aki megveszi -
#52517 VALAKI VÉGIGJÁTSZOTTA A DARK SOULS 3-AT – LÁBBAL
jóóóóvan, nem.. nem tudok mit reagálni, de komolyan... -
#52516 Rumor - TES V Skyrim Definitive Edition out on november 23th
Kinek kell ez? Fog majd ez is futni 20 fpsel PSen, amilyen tehetségesek ott -
#52515 Igen-igen, ezért is mondom, hogy értetlenül állok az "kiscsoportos-játék" előtt :D
Tény, hogy nem egy tipik "blizzardos" (dark-)fantasy, de szerintem nem is akkora gond. Így lett kerek a dizájn, nekem nincs bajom vele úgy... (bár egy kis vér lehet elférne néha, de az már az én baromságom :D)
@Amiga: oksa, nyugodtan :) nem gond ám, én sem vallom magamat profinak, sőt... csomó hőst mégcsak ki se próbáltam, én beta óta McCree-re vagyok ráfeszülve, és azzal azért valamennyire tudok szerintem játszani, de Mercy-t is nagyon imádom :) beletanul az ember ;) és így van ahogy Gero is mondja, az OW az "easy to learn, hard to master" iskolapéldája ;)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.08. 16:02:09 -
#52514 Bár néha úgy érzem, a random játékokban (és úgy tolom) az ésszel játszó csoportba tartozom, de azért sokszor bedarálnak. -
#52513 PS4-en tolom, majd felveszlek otthon.
Még én is csak a felszínt karcolgatom benne, nem túl szerencsés az a csapat, ami engem kifog. :-D -
#52512 OWbe olyan kombók vannak meg counterek, hogy hihetetlen. Eszméletlen nagy lehet a skill szintkülönbség. Tipikusan az "easy to learn hard to master" kategória. -
#52511 Nahfene, csak beszippantott :P melyik platformon játszol vele?
Egyébként szerintem is sokkal de sokkal komplexebb, mint amilyen első blikkre tűnik... ez főleg magasabb szinten ütközik ki, amikor már tényleg "tud" (jó, nyilván valaki aztán meg vérprofin) játszani, és tudnod kell minek mi a countere, illetve az se teljesen mindegy, hogy melyik mapon vagy éppen. Bár a kisebb szintűeket se kell lebecsülni, mert tegnap egy pl. lvl 15-ös tracer szétkapta az egész csapatot, annyira jól játszott :D és ugyanígy az ellenkezőjével is találkoztam már...
A lényeg, hogy alsóbb szinteken még annyira nem is mutatja meg igazán a játék, hogy mit is tud :P
btw, kollegámnak megmutattam mellettem a Widowmaker seggrepacsit: "ez olyan mint a tábortűz" :DDDD
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.08. 15:40:39 -
#52510 Ennek így eléggé durván hipnotikus ereje van... :D:D (mély transzba estem) -
#52509 hmm , -
#52508 Félek terméketlen fődbe hullik a mag, de cuki a lelkesedésed! -
#52507 Na, legalább egy egészséges férfi legyen a családban!
-
#52506 Overwatch nagyon jó. Végül megvettem, és nem bántam meg. Egy nagy szar az egész, de mindig visszahúz. Egyszerűen Blizzard minőség, és ha kezded kiismerni és megérteni, akkor elkezd működni a játék. Nem olyan, mint a Battlefront, ahol ha egyszer lőttél, akkor már mindent láttál. Nem mintha azzal bajom lenne, egyszerű játékmenet. Na az OW minden, csak nem egyszerű. Borzasztó nehéz profin kezelni a 21 hőst, márpedig sokszor azon múlhat a meccs, hogy tudsz-e váltani hőst, vagy erőlteted azt, aki messziről látszik, hogy adott helyzetben nem működik.
Tegnap este konkrétan élmény volt vele játszani. Szemét játék, de jól ki van találva és kezdem már élvezni is. -
#52505 Konkrétan a kisfiam kiscsoportos az oviban. Egyetlen videó sem mozgatja meg különösebben, pl. közel leszarta amikor az uncsit toltam, de amikor megnéztem egy OW trailert egyből táncolt a TV előtt. Hibátlan mintavétel. -
#52504 Mert ezzel nagycsoportossá válik mindenki, aki nem játssza. :)
A véleményposztokat érdemes pont annyira komolyan kezelni, mint amilyen komoly a véleménytartalma. Az enyémeket is. Én is ugyanígy teszek a tietekkel :) -
#52503 Én értelek teljesen, de miért kiscsoportos?! szép világban élünk, ahol 7 millió kiscsoportos gamer multizgat :D -
#52502 Nekem igazából hótmindegy, hogy éppen melyiket mószerolod vagy nem, csak írtam valamit :) -
#52501 Az az érdekes, hogy ez az irányzat nem is olyan régen alakult ki. Annak idején kaptam egy kazettát a C-64-es játékokkal és fel sem merült, hogy bármelyik program felesleges lenne rajta. Lehet, hogy életemben csak egyszer indítottam el, de eszembe sem jutott, hogy valakinek ne tetszene, hogy ne lenne létjogosultsága.
Mára viszont eljutottunk oda, hogy az EGO mindenek felett. Loreal, mert megérdemlem. Gyorsétterem, mindent azonnal. Leszarom tabletta, napiszar, heti hetes. Cinizmus, irónia, szarkazmus.
Közben meg nézzük a mindent elborító korrupciót és jobb híján azokba a dolgokba rúgunk, amik nem tudnak visszakarmolni. -
#52500 Egyrészt nem az online játékokkal van bajom, hanem az only multiplayer típusokkal. És ott sem mindegyikkel, pl. az új Rainbow Six -el nem volt bajom, aztán általában a CS -t, Battlefield -et sem szoktam mószerolni...
De pl. a Battlefront -al már komoly gondjaim voltak. Vagy ez a kiscsoportosokat megcélzó OW se jön át....
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.08. 14:26:13