status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Amiga
    Széles körben van igény konzolon az egérre és billentyűzetre?

Hahaha!
    Hahahahahahaha!
    Muhahahahahahahahaha!
    Hmwuhhahahahahahahahahahaha!

Egyetlen ismerősöm sincs, de még csak nem is találkoztam senkivel, aki konzolon ezekkel nyomná. Mert maguk a játékok sem ezekre vannak konzolon tervezve, tudod-e.

Lehet, hogy újat mondok, de sok egymástól eltérő játékstílus létezik. Egy fps-re lehet jobb a billentyűzet, de egy verekedős játékra vagy szimulátorra soha. De még egy platformerre sem, mert míg stick-kel képes vagyok óvatosan mozogni, a nyomógombnak csak két állása van (nyomva, nem nyomva). Magyarázhatod, hogy a többállású kapcsoló rosszabb, de ez komolytalan.

Magyarázhatod azt is, hogy kompetitív fps-ben az egeres körbelövi a kontrollerest, csak nem értem, kinek mondod, mert ebben egyetértünk. De az is tény, hogy egy erősebb skill-es kontrolleres ugyanígy körbelövi a gyengébb egerest.

Még egyszer elmondom, hogy a kontroller DIREKT játékra van fejlesztve, míg az egér és a billentyűzet egy multifunkcionális beviteli eszköz, ami emiatt sok játékstílusban kompromisszumokkal érvényesül. FPS-re, RTS-re kitűnő, egy Bloodborne-ra pedig határ szar lenne.