status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Persze, az aggodalom megalapozott, láthatatlan pre-orderek vannak voltak veszélyben, mikor nem tudod mit is kapsz majd a péénzedért.
Mai világban nagyon bátor dolog valamit megvásárolni előre, de nem csak E3 alapján hanem a netes márketing alapján senem.
Egy megoldás van, vagy megvárni a visszajelzéseket, vagy ha lemezes akkor még ugye van mentség kis veszteséggel továbbadni.
Demo intézménye lenne a jó, de mint tudjuk ebben a generációban a demo opció a store-on egy disz, ami dísznek van csak ott, amúgy le is törölhetnék a faszra.
A free opcióba benne van minden demo, ami jelenti az időszakos beta+alfa kipróbálhatókat, az szerintem bőven megtenné a mostani trendek tükrében. Sajnos.
Jó meg itt-ott az EA A.
De maga az E3 az megköveteli ezt, legyünk őszinték, azt nem tudnám elképzelni, hogy odaállítanak egy játékkal, hogy nézzétek, de szarul fog kinézni és az fps sem lesz több 30-nál.
Ott cirkusz van, az emberek tudják, mégis elmennek, mert szeretik a felhajtást.
Aztán meg utána le van szarva minden, kiderülnek a dolgok, kövi e3-ra megint mehet a buli, mert fogynak a gémek még így is.
Bevált recept, mint a Cod játékok.
Miért változtassanak ugye.
Azt meg nem tudom elképzelni, hogy tiltakozás lgyen vagy kevesebb jegy fogyjon a rendezvényre/ekre.
Igen a ND is belefutott ebbe.
De másfelől azt is elhiszem/ük, hogy amit egyszer dumáltunk az hogy egy játék ha korai változatból mutatnak, akkor kivisznek egy demo anyagot, amit a végleges teszt előtt raknak össze például, akkor előferdülhet hogy nem szándékos az átbaszás, csak utólag derül ki, hogy amit az elején hittek, hogy menni fog, később nem megy mégsem.
Hazugság ez? Vagy nem tehetnek róla?
Én még sokszor akkor sem hiszem el manapság már, ha látom, mert ideig óráig tart és kiadnak egy peccset hozzá.