status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • arty
    5-6 évente genváltáskor elmegy a flops (sőt! kimondottan izgalmas időszak!!! (nekem)), de 2-3 évente nyilván irritálja az embert - pláne a day1 vásárlót, aki azt hitte h megéri a gépet drágán vennie, hiszen 5+ évig kihuzza vele...

mostanában rengeteg régi konzolvideot nézek youtuben, mindenféle témában: elképesztő mértékben ment a ps2/box éra előtt a gen közbeni konzoltuning/kiegmánia és akkor is voltak iszonyat drága cuccok is, amik ráadásul volt h éven belül be is buktak :( aztán volt most két gen (amikor én is kezdtem konzolozni) és szépen elfeledtük a "problémát". a mennyiségeket összehasonlítva ez volt a kivételes(!) időszak, most csak visszasüllyedünk a rendes kerékvágásba :(((((

fix 5 év perfekt lett volna - esetleg ha mondjuk az amd hamarabb jön ki adott gennel és 2018 őszére semmije se lenne, akkor mondjuk 4.5 ... sokat agyaltam már a neo-scorpion és a vr-en túl egyszerűen nem látok más indokot rájuk, s így bár még sose próbáltam, már szívből gyűlölöm :D (ez lehet h 15 mp alatt változna meg, ha rászánnám az időt/pénzt - de ha ezt megteszem, akkor azt szeretném a legjobb körülmények közt: CV1/VIVE + valami "végleges" assetto build)