status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Amiga
    Sajnos a ládanyitogatás tényleg nagyon szemét pszichológiai trükk, ami az ember birtoklási vágyát használja ki és szomorú vagyok, hogy az Overwatch is él vele. Már most vagy ötféle méretű láda van, és tuti, hogy dolgoznak rajta, hogy minél vonzóbb tartalmakat tömjenek bele.

Ami a Black Ops 3 esetében undorító, az az, hogy teljesen szerencsejáték, nincs pl. "garantált fegyver" a ládában, tehát ha valaki szeretne egy különleges fegyvert megszerezni, még akkor se biztos, hogy sikerül neki, ha egy vagyont költ rá.

És persze mindig lehet mondani, hogy a ládákhoz szükséges erőforrást közönséges játékkal is lehet farmolni, de 10-15 meccs kell advanced supply drop kinyitásához és az sem garantál semmit, sőt, duplikált itemeket is kaphatsz, amit visszaválthatsz kevesebbért, mint amennyiért eleve nyitottad a ládát.

És a szemét Activision bejelentette, hogy a következő CoD-ból kevesebb eladott példányt, de több mikrotranzakciós bevételt várnak. Ha most leírnám, mit érzek ezzel kapcsolatban, permabant kapnák. Úgyhogy eldöntöttem, hogy az Overwatch-t sem veszem meg, mert én nem fogom a ládanyitogatós, kampánymentes, pár játékmódos lehúzást támogatni.