status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
unrealnoise #51179 Öcsém. ha ennyire eldönthetetlen minden, akkor mi a halálnak promóznak szerinted bármit youtube-on játékos szinten? Tovább megyek, hiszen lassan ott tartunk, hogy szerinted egy netflixes sorozatban nem tudom eldönteni, hogy mennyire szép helyszínen játszódik, illetve mennyire vagány az operatőri munka, azért mert tömörített videó?
Haggyá a hülyeségeddel ember. Egyet mondtam, hogy állat a videó, jól néz ki a Nord, jobban mint bárhol eddig. Van már 1080p-s videó is róla, plusz mondtam, hogy youtube és youtube videókat miért ne lehetne összevetni. Mert össze lehet.
Miközben _szerinted_ az a mérvadó, hogy egyesek szerint ez az egész PS3 szint, én meg hülye bolond vagyok, mert nekem tetszik.
Csak elárulom édes fiam, hogy ha valamelyik játék nagyon szarul nézett ki, az már az előzetes anyagokon is átjött az esetek 99%-ban...
Érdekes, ha annyira megállapíthatatlan, hogy mennyire jól néz ki egy játék a videók alapján, akkor szólj már a fejlesztőknek, a Sonynak, a Blizzardnak meg mindenkinek, hogy semmi értelme ezzel foglalkozniuk. :D
Aztán meg jó lenne, ha felfognád, hogy TUDOM, hogy milyen a youtube, tudom hogy működik, viszont azt is tudom, hogy ez messze nem PS3 szint. Ha szerinted nem tehetek különbséget a többi autós cucc és a GTS előzetes anyagai között, akkor rohadjak meg, nem tudom mi értelme a szemem világának.
Mondom ezt úgy, hogy én is egy 100%-os nyers gameplayt várok, de attól még NEM vagyok vak, és sok-sok mindent látok...
Szólnod kellene ennél a videónál is a usereknek, hogy amit látnak az nem valóság, mert bizony egy rakás szar amúgy.... Érdekes, 169 like, 12 dislike. Mocsok szar. Jah és még valami.
1.) Sosem mondtam, hogy jó a tömörített cucc, és 100%-os ítéletet lehet mondani így.
2.) Nekem tetszik, látom a kontrasztot így is a Forzahoz képest, és bizony örülök annak amit látok.
3.) Arról beszélsz, hogy többek szerint PS3 szint, arról nem, hogy közben a gameplay videóknál sokkal több a pozitív visszajelzés. (Biztos a youtube annyira elfedi a szart, hogy csak nah, hiába megtéveszt mindenkit, csak te látsz át a szitán)
4.) Az Unchartedről is tudtam a youtube gameplay alapján, hogy meseszép lesz, és az is lett... Szaros youtube, nem tudott átverni...
5.) Neked most komolyan az nem tetszik, hogy szerintem ez fasza. WTF ember?