status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totti5
    Fotomód, matricázáson kívül érdemi előrelépést nem mutattak be, nade ezek a dolgok akkor jók ha minden más mellette is jó, hisz plusz, extra lehetőségek. Eső, éjszaka, napszak hol van? az nem előrelépés hogy az 1000 autós gépparkot kidobták és csak 130 db lesz benne aminek kitalálják a szuper prémium bullshitet. Frém szar volt, online laggolt és kidolgozatlan volt ( az autó mozgása a Nordon pl minden volt csak nem normális ). Értem én mit akarnak, FIA farán ülve reklám játékot csinálni, hisz a GT akadémia is sikeres volt és ezt vinnék tovább nagyban. Biztos ennek jó lesz és megvan a közönsége, megvan a reklámértéke, bamutatók, eventek, valódi versenyeken GT és Sony, PS4 reklám hegyek, kitelepülések és GT akadémia folytatása.

Nade a több 10 millió PS4 júzert ez hol a francba érdekli? nekik GT kell ami etalon és ami felmossa a padlót mindennel és 3 év hallagatás után ezt kapják, kapom én is. Senki nem erre várt, és nem erre vágyik. Aki online szimet akar PCn van pl iracing, a közelébe sem lesz semmi annak sem PCn sem konzolon, pláne nem egy GT.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.20. 11:44:44