status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • arty
    Én a GT5 miatt vettem ps3-at anno, mert egyrészt egykori pécésként mindig irigykedtem a gétéző konzolosokra, másrészt az ötös (fotomod) képei és a hájp miatt nagyon belelovaltam én is magam a várható csodába - ps meg mindenképp kellett volna valamikor a töbi exklu miatt is -> kellemest-hasznossal.

Eddigre én már közel egy évet nyomtam a forza 3-al (előtte pedig az 1-2-vel is sokat), ill. pécén is lepörgött ez+az, tehát elvárásaim a maximumon. És mit kaptam? Szaggató, elavult játékmechanikával (karrierrel) operáló, helyenként vállalhatatlanul randa (és randán hangzó) ótókát, de végülis eléggé élvezhető fizikával/ffbvel. Végignyomtam a karriert (meg a karrier melletti sallang nagyrészét is - jogsik, stb), elég sokat az utólag beletákolt onlájn csellendzsekből, minimálisan haverral multiztunk is. A rengeteg hibája ellenére voltak nagyon jó pillanatai, de összességében csapnivaló játék.

A hatossal sok hiányosságot pecseltek, de alapjaiban pont olyan röhejes volt, mint az ötös - nyilván ezt is "végigtoltam" cakkpakk, mert ez a kedvenc zsánerem (még igazán élvezetes versenyekre is emlékszem - Senna sorozat, 1-2 karrierevent), de bosszantó volt látni az egyhelyben toporgást (eddigre az FM4-be is már többszáz óra belement, minden idők legjobb ótókájának tartom a mai napig, illetve pécén közben jött assetto és pcars kezdemény is - meg a kisebb címek persze). Erre a részre és évre már IGAZÁN kínos volt a standard kocsik külseje és pláne belseje, a gt1-es "hagyományokat ápoló" teljes játékszerkezet - mondhatni minden, amit már az ötösnél sem néztem el!

Szóval bocs, de az hogy a közösségi élmény neked mekkora élmény, az a gétéről semmit nem mond - ugyanezt átélhetted volna bármi más ótókában is, valószínűleg méginkább mint itt ;)