status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Bullshit, francért kell ennyire fanboykodni, semmi szükség rá.
Minden amit az MS ad ki exluzív, ha tetszik, ha nem. Sosem lesz Sony és Nintendo gépen. ( pont úgy mint a PS-VITA, Wii-DS kombók ). Ahhoz hogy ezekkel bárki játszani tudjon MS masina kell.
Aranyos amikor jön a felsorolás h mi nem lett jó.
Nos, a Forza címek konkrétan 3 brutáljó autós cucc van MS gépre, így aki top kvaliti tökéletesen csiszolt és tartalmas autós játékkal akart ebben a genben játszani annak a Forza széria az egyetlen alternatíva. S idén lehet jön ( sőt biztos lesz valami ) egy FH3. Persze lehet tagadásban élni, látom én ahogy jött a hidegzuhany az apexban h mennyire jó cucc is ez, és még olyanok is pénzelik a mikrotranzakciót akikről sosem feltételeztem volna, de hát vége a tagadásnak, most már kinyílt a kapu. Ha egyszer élvezetes és igényes akkor a legjobb dolog ha valaki tolja és élvezi.
QB nem középszerű, de mint ahogy az UC4 sem jön be mindenkinek a QBnak sem kell így tennie. Ezt a 2000es évek, meg paródia megmondásokat komolyan gondoljátok h ezek mögött komolyan vehető gondolat lapul? -.-
Halo 5 a nagy francokat lett a leggyengébb Halo. Végletekig polírozott és minőségi cím, a szokásos 343 minőség. Egy rettentő jó scifi fps. Haters gonna hate.
Gears mint röhej? nyilván nem lesz belőle vadászrepülőgép szimulátor, de amit mutattak az egyrészt baromi szép volt ( 1 éve! ), másrészt érdekesnek néz ki a story és biztos bokafosós lesz techben az is, ez nyilvánvaló. Multija meg jó lesz, a béta alapján. Kicsit fejlődött, másban visszatért. Haters gonna hate.
Mit is tesz tönkre az MS? jelenleg a Sony van besózva új géppel, de ezt mindenki tudja, nem kell újra kifejteni.
"csodálatos álexkluzív termékeikkel"
Haters gonna hate.
Nyalogasd a Sony logót minden exen hátha attól még szarabb lesz minden ami nem az, bár értelme nem sok vann ha engem kérdezel.