status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Engem ilyen dolgok nem izgatnak. :)
Nekem más tömörített videót nézni neten mint utána élőben irányítani. Megaztán nézek 2-3 órát a 15-20-ból? :)
Amúgy spoiler mögé csak képet rakok, azt is lehetőleg, megvágva, ha jellegzetes dolgok, utalások vannak rajta. Ezen a képen Sam van egy szürke fal előtt ennyi. :D
De még így youtube-on keresztül is tegnap nevettem kínomban annyira durva. Képtelen vagyok ezt felfogni.
Van egy 4 rész, aminél 5 dologban legalább generácíót ugrott a játék a régiekhez kééest.
Ez a játék él. Mint egy film kb.
1. 10x nagyobb területek kb
2. 2x hosszabb játékidő
3. Fizika nemtudom gigalol a régihez képest
4. Eddigi paletta alapján a látvány 2-3 generációt ugrott
5. Részletekben is gigalol amit művel a játék, az animációk, mocap terén
Más játékoknál ebből jó ha 1-et tudnak hozni mire kijön a játék.
Spoilermentes szerintem, 2 példa megemlítése arra hogy pl mennyire durván figyeltek a részletekre, szinte nem is jut eazembe volt-e ilyen máshol.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. Mikor rámész egy hullára, úgy érzékeli rendesen a karakter mintha valóban hulla lenne, rááll és a lába nem átmegy a testen, hanem min egy lépcsőn a lába behajlik és tapos a hullán
2. Van egy mászós rész, amikor egy másik karakterrel másztok.
Az basz oda, hogy ha te előre máazol a társad meg mögötted van de el kell engedni előre, nem leugrasz, vagy átméaz rajta mint egy szellemen, hanem a vállába kapaszkodva mögémáazik Drane. BRUTÁLIS.
Ja és még ez csak így elsőre, féltem hogy a karakterek mellett a helyszínek, növényzetek, minden majd gázosabb lesz és inkább csak a karakterek lesznek szépek, de valami eszméletlen ami van nagyobb helyszíneken. A növényzet, az időjárás.
Ja és nem olyan a játék mint régen, hogy átveszed az irányítást, mász rejtvény meg harc, hanem brutásdurva mellékes dolgok vannak benne.
Majd ha játszotok vele és játékban a játék lesz, hasraesik mindenki. Így tuti nem érti majd senki, de ha ez a rész lesz rá fog ismerni mindenki, csak spoiler miatt nem nevezel meg a dolgokat a rendes nevén. :D
Ú így összeségében ez platformtól független basz oda szerintem a többi játéknak.