status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    Az a durva, hogy gyártanak a románok mercit :DD nyilván a Daimler német cég, és nearshore-ról van szó, de persze értem amit mondani akartál ezzel, teljesen jogos.

Egyébként amíg nem láttam a trailert, addig engem is érdekelt, mert mégiscsak IW - bár a Ghost egy rakás szar volt, legalábbis a single része biztosan - szóval picit kétes érzéseim voltak... és be is igazolódott, tényleg pocsék lesz ez az új CoD... főleg BF1 mellett, megkockáztatom (igen-igen, "nem láttunk semmit", de COD trailer akkor is röhej.) Ez az IW már rég nem az az IW, mert nagyrészük már átment máshova (Respawn pl)... számomra CoD4 volt a csúcs, meg talán MW2 még, de azóta zuhanórepülés...

Nyilván így is megfogják venni brutálsokan a COD-ot, de kíváncsi vagyok hány év van még ebben a fejőstehénben....
    amúgy hiába 60 FPS ide vagy oda, már én is rosszulvagyok az engine sajátosságaitól (mint pl ahogy UE3-tól is sugárban hányok már, annyi játékban annnnyiszor láttuk).. tényleg alátehetnének már valami ÚJAT, amiben van valami fizika meg rombolhatóság.. :) és a sci-fi meg szuperkatonás témát meg tényleg ideje lenne hanyagolni...
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.05.08. 12:00:36