status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Bandicoot #49852 1. ha neked nem világos mi mindenben lett más a bf4 a 3-hoz képest vagy akár a hardline a bf4-hez képest akkor szerintem nagyon nincs miről beszélni.
2. Nem egy 10+ éves motor fut a BF-ek alatt amit szanaszét tupíroznak és még akkor is okádékul tud kinézni ittott miközben a gépigény csak nő és nő annyira hogy már a konzolon is képtelenek a stabil 60 frémre (mert bizony az AW már rendesen otromba volt sokszor miközben a stabil 60 frémre képtelen vlt konzolon is).
3. Egy szóval nem mondtam hogy baj a COD4 remake, vagy hogy szégyeljék magukat - bár kételkedem a minőségében a multiplayer kapcsán -vajon visszakapjuk a rendes dedikált szerver támogatást, a szerverkeresőt,és minden egyebet??. Viszont az parádésan nevetséges hogy elsőkörben csak akkor lesz beszerezhető ha megveszed az aktuális COD hulladékot...Nehogy véletlenül külön adják ki és az új csoda bukta legyen mellette...
4. 10 éves jubileumra nagyon szép a COD4 remake de talán azon kéne elgondolkodni hogy illene már réges rég lecserélni az ősöreg motort ami már így sem a fix 60 fps-re nem képes sem a megfelelő látványra olykor.
Elég sokat elárul a COD csodáiról hogy az utóbbi években egyre gyérebbül néz ki az aktuális játékokhoz képest miközben a framerate gyengül, gyakorlatilag egy battlefronthoz képest ahol vagy 50szer nagyobb és komplexebb térképeken több játékos tolja egymás ellen földön levegőben járművekkel is (de mondhatnám a BF4-et is), marha korrektül néz ki. Ezzel szemben a COD törpe mappokon kevesebb játékossal szinte nulla járművel rendesen otrombán néz ki mellette...
Szerinted 500ezer hater nyomott negatívot a játékra, és a legalja pöce ahogy a dice-osok kiröhögték a COD-ot. Szerintem meg teljesen jogos reakció arra amikor valaki már nevetségesen le akarja erőltetni az emberek torkán a ganéjt.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.05.07. 19:08:39