status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    Én is játszottam vele tegnap egy órácskát, vagy kicsit többet...hát én sem voltam elájulva tőle... nem azt mondom, hogy rossz, de valahogy nincs meg az az "úúbazdmegdedurva" dolog, mint mondjuk anno az első résznél... egyáltalán nincs.

El lehet ugrabugrálni vele, bár nem tudom, hogy miért kellett ide is beerőltetni az open-world dolgot.. és igen, néhol kifejezetten ocsmány :O párszor így megálltam a falnál, mert azt hittem, hogy csak textúra popup van...de nem, alapból hitványak a textúrák néhol nagyondurván... plusz emellé társul egy kis mosottas lófaszfilter, és okádék is az összkép... értem én, hogy 60 fps, de inkább lenne 30, és nézne úgy ki, mint az átvezetők.. mert azok viszont tényleg kurvajól néznek ki szvsz, de gameplay közben mehhh...

az EA-nak meg megint hálás vagyok ezekért a bétákért, mert mindig sikerül meggyőzniük arról, hogy nem kell a szarjuk, vagy csak egyszerűen szarráunom idő elett. mint az NFS-nél is :D úgyhogy ezt majd csak óccsójé' maximum. ..igaz, DS3 mellett mondjuk nem igazán rúghat ladába semmi sem :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.04.24. 18:03:05