status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • yesname #48383
    Nem fanboyság. Van konozlo és PC is. AMi PC-re megjelenik arra veszem meg, de nem a pacing miatt. :D Egyszerűen szebbre be lehet lőni és moddolni, ha éppen ahhoz van kedvem. A blurről annyit, hogy tisztában vagyok vele mi micsoda, mivel erősen szakmám. Mind grafikusi, mind developer téren. :) Szóval sem fanboy, sem elvakult (vagy vak) nem lennék. Tesztelgettem én már a dolgokat játék terén. PC-n egyszerűen nem tudnak jó pacinget és stuttermentes enginet csinálni. Én pedig erre érzékeny vagyok. Nem azt mondom, hogy hú de zavar. Hanem észreveszem és jól látom a különbséget. Ez pedig a folytonosság érzetre erősen kihat. Talán majd a DX12-vel meg tudják oldani PC-n is. (Bár kétlem...) És igen konzolokon is vannak olyanok, melyek nem adják meg ezt a pacinget.
    Amúgy nem igazán lehet megmondani 100%-ra a 30 és 60 közt a különbséget, ha azok jól vannak megcsinálva. Vannak tesztek rá. Játéknál megmondod, mert egy igazán jó (filmekhez is használt) blur algoritmushoz még picinykét gyengusak a PC-k is, nem hogy a konzolok.