PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk remélem ez nem csak az én nyomorom, mert, ha igen, nagyon csúnya jövőnek néz a játékipar :/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
elfogadom en a szitut, de normalis, LOGIKUS magyarazat nelkul ez csak egy szanalmas huzas volt a fejlesztö reszeröl. csodalkozok, hogy meg senki nem akadt ki ezen. legalabbis nem talaltam kommentet erröl.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.24. 17:41:57
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
batsy-t meg sokkal könnyebben el lehet pusztitani (~ megprobalni), ha van csali.
szerk.: mondjuk leszarom. jelen pillanatban sokkal nagyobb problema, hogy tudok-e szerezni pink fonal yoshi amiibo-t :D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.24. 17:34:06
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.06.24. 17:29:29
VS
ugy latszik ennek csak nehany tonna köre van szuksege. biztos jol fog szorakozni.:D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.24. 17:28:23
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.24. 17:27:55
NEM teszek szpojler tag-et, mert kis tulzassal 1 perccel a jatek inditasa utan mar fennall a szitu amire kerdezek (+ mutattak E3-on is komplett). szoval a Madarijesztö csinal egy kis perpatvart a kajaldaban, aztan mutatjak kivetitön, es mondja, hogy ez csak kis izelito, es hogy "utolso figyelmeztetes". MIRE??? a bünözök altalaban lerobbantjak a hidakat, hogy senki ne menjen sehova es utana dobjak be a gazt, ez meg elöre szol, hogy tunjon el mindenki? es utana megis kit fenyeget? az ottmaradt bunozoket? hogy majd ök jol meghalnak a gaztol? ki a faszt erdekel? majd elfujja a szel, minek a megmentö betmen? nem ertem. tehat a kerdes: lesz elfogadhatobb magyarazat az egeszre, vagy ilyen szanalmasan oldottak meg Rocksteady-ek, hogy ures legyen a varos?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.24. 17:07:37
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.24. 16:50:38
Tegnap egy Diablot megtudtam nézni Share Playbe, valaki meglehetne esetleg nézni Batmant, pár percre kipróbálni, ha lenne ideje:d
Errefel az új NFS is, TALÁN!!! ér majd valamit, ha kiveszik a rángatózó ratyi kamerát akkor biztos.
Ezekért lehet azt mondani hogy leáldozott, csak már nem csak a PC-nek kizárólag, merthogy annyi lehetőség lenne, de a fejlesztők, kiadók szarnak mindenre, megfogják a könnyebbik végét a dolgoknak - remasterek, dlc szintü játékok, tákolmányok és kész. (a legtöbb esetben) Nem gondolkodnak jól feltehetőleg, pedig ahogy te is mondod, jól járnának, mindenképp! A jelenlegi genben a minőség helyett keményen a ZS üzletpolika lelhető fenn, több esetben is: d szerintem - aztán lehet nem.
Remélem átjött a célzás mindenkinek. :D
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"Én nem értem miért nem csinálnak ezzel egy Kotor 3 -at vagy mondjuk egy Dark Force folytatást... olyan szinten szétbaszna mindent ami létezik a gamer piacon, hogy hihetetlen.... szerintem ezek nem szeretik a pénzt, vagyis a sok pénzt biztos nem...."
de tényleg nem értem! vagy csak szerintem lenne sikeres?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Én is felfigyeltem rá zavii-n, és bent van a könyvjelzők közt, ahogy tudom megveszem!
Kötelező darab, remélem nem fogy el!.
Beszarás jók ezek a figurák (a Terminator-széria szintén ettől a gyártótól), de az áruk is az...
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Most milyen állat lenne egy mostani generáción....tyűűűű.
Megvenném összevissza minden platformra.
Csak filmekből vagy 70-80 ezerért összevettem mindent az elmúlt kb 1 évben. :D
Gondolom láttad a gyűjteményt.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Meg is néztem, állat, de nagyon remélem, hogy a hud testreszabható, mert az ammo-t szarabb helyre nem is rakhatták volna :)
Gamersydeon fentvan a 25 perces deus ex e3 videó, irgalommentes minőségben.
Noshát, arra is. Az előző rész minden pillanatát imádtam..

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.24. 13:10:04
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Bár a csávó már már túl sokat használta azt a nem tudom milyen látást... (alapba jobb nézni azért:d) meg épp valami "zárt" missiön volt, de kérdés:
mennyire repetitív a játék, mennyire ismétlödő, küldik mennyire jók?
De volt aki simán indította, aztán pl az első Rébuszos helyszínen kiírta, hogy még installál (lehetett amúgy tovább játszani). Csak az volt a gond, hogy mégsem installálta. Volt aki a GCP helyszín után kapta meg a feliratot az installról (főszál) így nem tudott tovább menni. Ők aztán várhattak, mert csak azután ment tovább a game, hogy újraindították a PS4-et.
Szóval ezért írtam, ha valakinek lenne ilyen gondja az elején akkor ez a megoldás. Ha minden rendesen fenn van akkor fut mint az atom.
Utoljára szerkesztette: Hoz_Hun, 2015.06.24. 11:55:41
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...