status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Na végignéztem. Abszolut elfogulatlan véleményem:
+ a látvány ND minőség, nincs miről beszélni, bevilágítás, részletek, minden. Üt.
+ jó ez az offroadozás, meg kötélhimba. Nem nagy horderejű dolgok, de na, lett új is.
+++ Hangok. Senki az iparágban ezt a minőséget nem üti meg.
+ Helyszín, párbeszédek, narratíva, szintén ND kvaliti.
+ jó ez a blur, nemtudom miről beszéltek. Szép is, és enélkül okádék ricegés lenne.
0 Láttam kétszer durva popupot. Csak egy pillanatra, szal ennyi a legjobbaknak is belefér. Nyilván nem jó, de ez még így bocsánatos.
- Drake mozgása. Minden nagyon pöpec, az NPC-k, a cutscene-ek, minden első osztályú, Drake ugyanazokkal a betegségekkel küzd mint bármelyik korábbiban. Persze sokat finomodott, és így is t a jobbak közül való, de ebben nem érzem a generációs ugrást, ráadásul a szofisztikáltabb mozgáskészlet csak mégjobban kihozza, amikor átmenet nélkül vált az egyikbe, és néha most is teljesen fura dolgok történnek a végtagjaival. Itt mentek a gifek, hogy milyen organikusan használja az objekteket a multiban. Hát itt meg nyolcméterről kinyújta a kezét a levegőbe, és hopp, odateleportál az item. Csak azért írok erről ilyen hosszan, mert látom előre, hogy Gero le fogja majd tépni a fejem érte írásban.
A videó alapján a verdikt : szép, nóti, és uncharted. Nincs ma már az a szakadék, ami anno volt, ma már magasabb az átlagszint, és vannak már többen is a felhőben, de ott vannak még mindig a csúcson ebben a genreben. Gecijó játék ez, ez sajnos független attól, hogy mennyi bosszúságom volt ezen a platformon, és emiatt nem tudok már anniyra rajongani érte, amennyire megérdemelné. Ami jó az jó. És ez bizony az lesz.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.04. 15:32:41