status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Bandicoot #47668 Nostehát összegezném a Doom Beta-t (Köszi a kulcsot ismét).
Én kicsit régivágású játékos vagyok, a régi UT,Quake,DOOM játékok multija számomra többszáz-többezer órás mulatságok voltak annó, Q3Arena kiváltképp. Ennek fényében maximálisan elégedett vagyok azzal amit ebben a cirka 3 napban (beleraktam vagy 20-25 órát) ezen a két pályán szimplán TDM-ben láttam. Maga a játékmenet a régi multiélményt hozta vissza,kiegészülve egy két jelenkori megoldással. Pörög ezerrel az akció rohangálsz darálod a jónépet. Életerővisszatöltés nincs, pajzs alapból nincs,mindent a pályán szétszórva találsz, egy nagyobb összetűzés esetén esélyed sincs a továbbiakban ha nem ismered a pályát nem tudod hogy jutsz el a leggyorsabban az életerő-pajzs itemekért. Tulajdonképpen az egész doom multi egy Q3Arena megspékelve a gránátdobással (vagy teleport,vagy egyéb extra), ideiglenes időtartalommal rendelkező extrákkal (pl 60mp-ig mutatja az adott cucc fellelőhelyén mikor jeeni meg - quad damage, railgun és egyéb felszedhető cuccoknál kifejezetten jól jön), és persze unlockolós szintrendszerrel A karakterünket is rengetegféleképpen pimpelhetjük,színekkel,páncélokkal,világítással, és a fegyvereinket is - igen akár mehet a győzikés zebracsíkos rakettavető is.... Nomeg XY időnként megjelenik egy felszedhető Jencikévé változtató okosság amivel durván opok leszünk - de nem elupsztíthatatlanok,és ha valaki megöl az felveheti a hátralévő ideig a cuccot- egy ideig. Jókora csaták szoktak menni ezért a cuccért. Hatalmas + volt nekem ez a multibeta, nagyon adja a régi hangulatot és szinvonalat.:)
A 60 fps-t nem éreztem hogy megröccenne, végig iszonyat folyamatos és gyors volt az akció, a gunplay Doom/Quake szinvonalon, nekem tökéletes volt (és remélem nem lesz gyereksírás a fegyverek nerfelésére).
A 60 fps mellé szerintem kellemes a látvány,persze a 2-3 napos itteni agymenésben megtudtuk hogy Darki szerint ez ronda,stbstb. Abszolút kellemes,persze nem álleejtős, de annyira pörög és annyira gyors az egész multiplayer,nem is kell annak lennie, sokkal de sokkal fontosabb hogy a legnagyobb trancsír és rakétacsaták közepette se zuhanjon a framerate. Ez rendben is van szintén hatalmas plusz.
Hitbox frankó, gondtalan.
A hangok rendben voltak hozzák amit kell, extraként nem tudnám kiemelni. Jó.
Ami nem volt jó: Tearing...Sajnos néha van,és amikor nyugodtabb pillanatban jelentkezik szembetűnhet. Akció közben nem tűnik fel annyira pörög a stuff. Ritkán a pingek, jó lenne valami szűrő, néha belefutottam 1-1 magasabb pingű játékosba és ott fordultak elő másodperces késések. De ez ritka volt. Továbbá kéne egy instant némítás. Oké lehet 1 gombnyomásra némítani mindenkit a lobbyban. Viszont ahogy szórja a lobby-t összevissza mindig eltűnik a fél társaságról a némítás és ha épp indítja a meccset úgy is marad...Utána meccs alatt már nem ezzel kéne foglalkozni. Illetve ami még nem az a "bemondó fószer" hangja.... Olyan semmilyen. Sőt leginkább a Family Guy-ban szereplő néha feltűnő mindig higgadt homokosára emlékeztet, valahogy nem illik a képbe..
Részemről berendeltem,nem tudtam hogy ilyen multit rittyentenek alá, először úgy voltam a játékkal hogy megvárom használtba olcsóbban, de így nem. Pöpec nagyon,várom a véglegest.
2 vid egy átlagosabb TDM körről,és egy húzósabb triple kill-ről.:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!