status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totti5
    ID motorja a piac egyik legjobbja lévén nagyon szép látvány mellé 60 fps társul, 1080pvel ( Wolfi esetében dinamikus felbontás ). Nem szarik be a motor ha 1 helyett 15 enemy van ugyan úgy tolja ki magából a fixen. S nekem kimondottan tetszik a megatexture tech is, mert nagyon összetett, részletes, látványos környeztet hoznak létre vele. Wolfiban mik voltak te jó ég, csak ámultam és bámultam.

Ott van a 2 éves igen látványos technikailag szinte kifogástalan Wolfenstein, meg lehet nézni, a DOOM 4 annál szebb lesz hisz a motor is fejlődött meg a látvány is mást kíván meg ebben a környezetben.

Hogy nem néznek ki jól a karakterek a Doom 4ben? rendesen agyonkúrnak a szörnyek, rettentő részletesek, és undorítóak.

Fizika? ebbe ragdoll kell semmi más meg rated R ami megvan. Belezés, trancsír, aprítás, vér, szétszakad, szétvágod, kettétöröd.

D4 eddig minden pillanatban fanszervíz, enemy, hangok, gunplay, pályák. Ahogy meglátom meghallom már olvadok el annyira adja.

Doom 3 két gennel ezelőtti játék, BFG edisön, ha toltad akkor láttad h miként fest. Az egy szimpla remaster volt prevgenen.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.04.02. 06:46:11