status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Látom nem tiszta sokaknak, hogy ez tényleg egy techdemó. Pont ezért lehet állítgatni az időjárást és a napszakot, ezért van az a szoba tömve mindenféle objektummal, mindenféle anyagból , a szép fémesen csillogó villától kezdve a bársonyosan fénylő fotelig. A fa és műanyag építőkockák felülete, a parketta (ami szépen változik bevilágítástól függően), az üdítősdoboztól a tálka szépen fodrozódó vízig vagy az építőkockák fizikája, ahogy összeomlik,ha kiütjük az egyik elemet.A vezethető autómodellek gondolom majd a teljes játékban is láthatóak lesznek, itt szerintem csak azért vannak benne , hogy szépen lehessen látni milyenek a különböző napszakokban. Aztán a városos részben majdnem minden újra ott van csak kicsiben(illetve immár rendes méretükben), plusz láthatunk kétféle állatot is,amikké átváltozunk, meg lehet vizslatni őket,az animációjukat, kidolgozásukat mint pl Batman játékokban a modelleket, csak ott ugye külön menüpontot kaptak, itt meg így oldották meg. A harcrendszer meg szerintem pofon egyszerű,nekem simán kézreállt minden, ráadásul nagyon Kingdom Hearts-os érzése van és ez tetszett.Jók az animációk,mozgások, a varázslatok közül a meteorain még jól is néz ki és eléggé OP :D .Csak egy bajom van tényleg, hogy szép kis receficék vannak, homályos is sokszor a kép, meg 30 fps sincs meg. Remélem ezen még javítanak.