status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Bandicoot #47021 Én a nagy fikaáradat ellenére tegnap beültem haverokkal és megnéztük.
Vegyesek az érzelmek. A 8/10 pont IMDB-n egy vicc,ez nem kérdéses. Viszont a Rotten 38%-a is. Valahol a kettő között van az igazság. Próbálom spoiler nélkül....Kicsit sok a következetlenség benne például azzal kapcsolatban hogy mikor éppen hogy viszonyulnak az emberek Superman létezéséhez. Az egyik pillanatban milliók utálják a következő pillanatban milliók ünneplik "mintha meg sem történt volna az amiért utálták".... Batman és Superman viszonya is hagy némi kívánnivalót maga után,egy ideig teljesen jól össze van rakva az egész aztán összeomlik, te várod a csodát akár a látványorgiás összecsapást,aztán kettejüktől nem kapsz szinte semmit....
Ráadásul az egész irgalmatlanul vontatott, a Superman filmet is vontatottnak találtam annó, itt is tele van unalmas semmitmondó jelenetekkel a film, az egész simán belefért volna 90-100 tartalmas percbe mintsem több mint 2 órába...
A látvány egyébként komoly, illetve aki attól tartott hogy Afleck nem alkalmas Batman szerepre kellemeset csalódhat,szerintem (is) ő alakította a legnagyobbat a filmben és teljesen jó Batman karaktert tolt ki az asztalra. A batman kütyük és páncélok korrekt kis fanservice-ek főként Bat "nehézpáncélja".:)
Illetve az egyik fő negatív karakter (nemírom a nevét legyen meglepi) kicsit semmitmondóra sikeredett...
Lényegében van sok zúzás a filmben ahogy kell viszont vannak vontatott részek is amik már túlozzák a drámát és unalmassá teszik (meg van azért rendes drámai része is).
Egyszómint100, egy megtekintést megér. Az egész amolyan Igazság ligája felvezetés. De csodát nem kell várni,ha valaki azt várva ül be a moziba az csalódni fog.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.03.25. 16:50:21