PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bánja a franc a képregényt, lassan az is divat lesz hogy minden játék mellé csinálnak vmi szarfos képregényt ami tök lényegtelen, meg félbe is hagyják. Soha nem néztem ezeket, nem is fogom kb.
Ez a Rapture trailer meg egy üre, semmitmondó művészi maszlag akar lenni. A játék lehet jó lesz. De kár ilyen videóket csinálni (főleg ennyit, manapság)
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.11. 15:16:44

Moby
Bazzeg nekem még a dear esther is bejött ám LOL

Adversus solem ne loquitor

bejött a latvany. aztan "belenyomtam" 1,5 orat es annyi. nem talaltam benne jatekot.
DE!!! abbol legalabb mutattak valami gameplay szeruseget elötte. ebböl a rapture-bol eddig annyit lattunk, ami meg film elözetesnek is keves lenne.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Amiga
Dear Esther-féle vonal, misztikus, felfedezős. Adrenalinra ott van a Bloodborne, felfedezésre és harcra a Witcher, felfedezésre meg jó lesz ez. Én is várom nagyon.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Moby
Rosszul emlékezem tán, hogy neked bejött az Ethan Carter? Innentől nem értem a kérdésed 😊

de meg mindig nem tudjuk, hogy mi a büdös loszart kell csinalni ebben a jatekban (!!!GAMEPLAY!!!). ugyanez a No Man's Sky-al.
MI A TÖKÖMRE HAJPOLODTOK HAT? he? nagyon szeretnem tudni.😄
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.11. 15:08:07

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Nagyon óvatosan kell kérjek, mer amit kimondok az teljesül 😄D

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.11. 15:07:46

TDC Geronimo
PlayStation ‏@PlayStation 38 mp38 másodperccel ezelőtt
Everybody's Gone to the Rapture comes to PS4 August 11th.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Az előbbi felsorolásból kimaradt.

Nyami.

/lesz hozzá képregénysorozat
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.11. 15:04:04

Amiga
"Berlinben elsőként maximálják az albérletek árát Németországon belül. A parlament azért döntött így, mert az utóbbi időben olyan árrobbanás történt a főváros albérletpiacán, amire még nem volt példa, és félő, hogy a szerényebb jövedelmű városlakók egyszerűen kiszorulnak a belső kerületekből."

Épp most jött a cikk ki az indexen. Nem te írtad? :-D

Moby
Azt el is hiszem.

Deazé egy panamérát vehetnél nekem is!<#banplz>

nyilvan jobb a szitu, mint Mo-n, csak mar hanyni tudnek a begyepesedett Facebook-rájderek altal terjesztett legendaktol.😊

Moby
Akkor egyelőre nem megyek hozzád bóti eladónak 😄

/de viccen kívül, nyilván én sem gondolom, hogy akár ott is kóbászbó lenne a kerítés. Nyilván nem, de az egydolláros modell nyiván azért működik olyan gecijól, mert a tudatiszint alatt van.

egy nemet bóti elado (belvarosban föutcan pimpes uzletben) keres kabe nettö 1200 eurot. abbol mondjuk berel egy egyszobas pecot 500-ert, kifizeti a szamlakat (viz, aram, fütes, ... termeszetesen a magyar arak többszöröse), vesz kenyerket (kilaját 6-900 ft-ert atszamolva) es tejet, aztan...
... vesz meg a honap vegen vagy 10 jatekot, 60-70 euro / db aron PLUSZ egy Porsche-t... wait! 😄

Amiga
Igen, de te cégvezető vagy, aki nem keresetében, hanem mentalitásában más, mint a tapiszarozó mobázó közösség. És ezzel még csak nem is degradálni akarok senkit, mert lehet, hogy én is mobáznék, ha valamiért bekattan. addikció, ahogy írtad, nem szégyen, ha meg szórakoztat, köze sincs hozzá senkinek.

Szerk: és itt ellent is mondtam magamnak, a mentalitásbeli különbség a pénz kezelésében van, nem feltétlenül az ízlésben. :-)

Amúgy igazad van, viszik a konzolt, mint a cukrot, emiatt viszont folyamatosan nő a vásárlóerő, és így itt a legnagyobb a potenciális növekedés. Nem kérdés, hogy a piac métere sokszorosára fog nőni éveken belül. Az se kérdés, hogy felőlem lehetnénk akár 10-en is konzolon, ha minőségi játékok jönnek és tudunk multizni is akkor okés. :-)
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2015.06.11. 14:28:54

Moby
Senkise akar többet fizetni, mint a másik. Ez normális. De azé megveszi, csak nyöszörög. Én cégvezetőként talántán keresek annyit, mint egy európai átlagpógár az aljából, vagy legalábbis törekszem erre, és mondjuk nem játszok f2p meg tapiszarokkal, mer időm sincs rá, meg leseszarom, de hogy meg tudnám venni, meg még a ps4 játékot is emellett. Namost én lehet, hogy csak annyit keresek, mint mondjuk egy német bótieladó (nemtudom igazából, nincs német bótieladó ismerősőm, sőt, csak Slicket ösmerem fritzlandból 😊 ).

Moby
Tudom, már számtalanszor példálóztam már vele, de amíg ez is a valóság része,addig én nem aggódom a diagramokon. A trendek sem hozták el az állandóan lebegtetett félelemfaktor kiteljesedését a mobilszegmens miatt. Ha valakik lelépnek ebből a szegmensből, és a piacon valódi hiány keletkezik, lesz akik betöltse. Ebben biztos vagyok. A gépeket márpedig viszik, talán jobban, mint eddig bármikor.

Amiga
Hát, nem tudom... ők is bérből is fizetésből élnek... ahogy mondani szokták, azért máshol sem kolbászból van a kerítés.

Pl. a playstation blogokon rendszeres a rinya németektől, angoloktól is, hogy az amerikai PSN olcsóbb, meghogy a remasteredek túl vannak árazva. Meg hogy 60 bucks, 70 bucks egy játék, ezen a nyugatiak is ki vannak akadva.

Moby
Nekem nem tűnik életszerűnek, hogy azokban a régiókban, amik konzoleladás szempontjából relevánsak, ott ez a kérdés ilyen aspektusban, tömegesen egyáltalán felmerüljön.

Moby
Addiktív. Az addikció meg nem a tudatos ember jellemzője. A tudatosság meg nem a tömegeké.

Amiga
Nem, sajnos tényleg így van. Nekem is azért nem volt pénzem egyszer PS-játékra, mert helyette megvettem Android-on a Gyíkkirály Szigete-t a TinMan-tól. Meg megvan droidon a Shadowrun és a Baldur's Gate is. Ezek a pénzek közvetlenül a PSN-re mentek volna.
És tuti sok olyan hülye van még, mint én.

A szar sem lesz finom attól, mert legyek milliói dongják körül.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

A CoD csak egy példa volt, mondhattam volna helyette Remastered 8-at is.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Amiga
Nekem a stílus nem jött be, de szerencsémre egy szarabb képviselőjével találkoztam, azóta meg távol tartom magam tőle. De valami azért lehet benne, mert sokan rákattantak. Sajnos...
Nagyon nagy baj, hogy ezek fölözik le az ipart. Mivel a klasszikus AAA single player játékok emiatt háttérbe szorulnak... de konzolon szerencsére még nem nagyon hódít a műfaj.

Moby
Tízszer nagyobb az platformpeneráció. Vagy inkább tízezerszer. Ez egy természetes jelenség. Az továbbra is megmondhatatlan (és én ebben nem hiszek), hogy valóban egymás vitorlájából fogják ki a szelet. Mármepdig kurvára ezt sugallja minden cikk, hogy mé azt nemtudom. Mintha ehhez fűzödnek érdek, de inkább csak olcsó szenzációhajhászás.

Soáig fingom nem volt, mi az a moba, míg az indexen olvastam erről egy írást. Hát, ez a műfaj szégyen. Hogy többjátkéos online pofozkodó arénákból kaszáljanak milliárdokat, az sajnos mutatja a célközönség intelligenciáját is. Akinek ez a szórakozás, az elég egyszerű ember lehet.

Amiga
Ez így van, PC-n a piac 80 %-.át a moba viszi.
Ezért az AAA-s címek pl. több bevételt hoznak konzolon. Csak jobb lenne, ha a mobilos piac pl. nem lenne tízszer nagyobb. Jó, hogy a Konami meg a SEGA már rá is mozdult, félek, hogy még sokan oda fognak majd koncentrálni.

Moby
Nanámégszépjóhogy. Day1. Preorder.

Moby
Ettől sokkal-aokkal érdekesebb lenne(és erre alig térnek ki mindenhol), hogy egyetlen cég/stúdió/kiadó/akárki átlagosan mekkorá merít. Mer az, hogy a f2p világban kiskanállal hordják haza a vizet a vérvörös óceánból csilliárdan(nemtudom, csak példa) az egészen más megvilágításba helyezné az egész szitut.

n000rbi
Ez bizony várós nagyon! <#eljen>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Amiga
Az új CoD-ot én is megvettem, gyakorlatilag ez életem első CoD-ja és imádom. Hiába nevezünk valamit folytatásnak, ha százezrek, vagy milliók így is először találkoznak vele. A baj nem a folytatásokkal van, hanem azzal, hogy a piac elég kicsi. Most olvastam egy cikket az IGN Hungary-n és azóta sem tértem magamhoz. Ha az elemzés igaz, jelenleg a konzolos játékok piaca a legkisebb szegmense a játékiparnak. Jövőre szerintem jelentősen növekedni fog, de riasztó a mobileszközök térnyerése.

Platformok részesedése
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2015.06.11. 13:51:27

Moby
Csak emlékeztetőül, hátha lesz valami végre (és hogy még mindig micsoda cucc ez...)

Moby
Húkerz...

Moby
A Rime-ot várom már, azthittem itt már kintlesz az is játszhatóban 😞 De legalább dátum legyen (meg frémcsiszolás 😊 )

xd nem tudom találtam e ebbe vagy 5-t amit esetleg kipróbálnék <#nezze><#nevetes2>
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.11. 13:37:58

TDC Geronimo
Nyáron jön már rég tudni.

Nem a CoD-n múlik, bár azon múlna:d meg abból évente csak 1 van 😉 Már nem diktálja az irányt😛 Meg a CoD nem is zavaró annyira, még el lehet vele lenni, szerintem nem amiatt ilyen a helyzet.

Kongy
Journey? Tán jön PS4-re? Örülnék neki, nem mindennapi kis játék.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Amit nem látok, és aggaszt az
Everybody's Gone to the Rapture

Moby
Játszható játékok az E3-on:
ABZÛ
Alone With You
Amplitude
Batman: Arkham Knight
Broforce
Capsule Force
Chasm
Cosmic Star Heroine
Death Tales
Drawn to Death -
Dungeon Defenders 2
EarthNight
Enter the Gungeon
Fat Princess Adventures Fun Bits
Futuregrind
GALAK-Z: The Dimensional
Gang Beasts
Gnog
God of War 3 HD
Guns Up!
Heart Forth, Alicia
I Am Bread
Journey
Kill Strain
Moon Hunters
N++
Nuclear Throne
Planetside 2
Project Morpheus
Ratchet & Clank I
Relativity
Rocket League
Salt & Sanctuary
Skullgirls: 2nd Encore
Snow
Soma
Street Fighter 5
Super Meat Boy
Super Time Force Ultra
Tearaway: Unfolded
The Tomorrow Children
The Vanishing of Ethan Carter
Thumper
To Leave
Until Dawn

Moby
Másikba má bedobtam. Mmmm, hát...izé...
Namegafaszt.

Moby
>Ha ezt a pár semmirekellő játékot (szerintem) húzzák csak elő akkor végleg leáldozott.

Köszönjük a mai standupot. Egyre kevésbé szórakoztató, de nekem nem tisztem, hogy megakadályozzam, hogy bárki napi rendszerességgel csináljon hülyét magából.

Az ipar olyan, mint amilyenné a játékosok teszik. Ugyanis a kiadó azt csinálja, amire igény van. Már leírtam itt milliószor, hogy amíg eladnak az aktuális CoD-ból 8-10 milliót minden évben, addig csinálni fogják.

Ha saját céged lenne, s lenne egy terméked, ami X munkaórával garantáltan hoz 5000 egység profitot, akkor nem fogsz elkezdeni gyártani egy olyan terméket, ami 10X munkaórával hoz kérdéses 500 egység profitot.

Ilyen egyszerű.

Sokan szeretik a szart, s amíg a torkukon lenyomhatják, sőt, maguk kérik, hogy ide öntsd a híg fost, mert örömmel nyelem, addig a szar fog készülni.

Pont.

Moby
Hagyd. Mostanában ilyenje van 😊

TDC Geronimo
GT7 ha kijön még 2020 előtt biztos lesz morpheus támogatás benne, hozzá az új logitech kormány és ~300kból meg is van a fasza szimulátor 😄

TDC Geronimo
BB nem tetszett vagy mi?

Kandurex
mert felpuhul, elveszíti azt amiért beleszeretünk

....több igénynek akar megfelelni, amik óhatatlanul változást hoznak és ez a változás általában,... mindig NEGATÍV!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.06.11. 12:38:31

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Miért is? Több eladott példány = nagyobb bevétel. Sokkal több esély a folytatásra és egyéb hasonló IPkre lásd BB vagy DS3.

Kandurex
Dark Souls már rég nem szűk réteg, ami megint csak baj...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Most mondanám hogy egyetértek Kandurexel, de lehet már mondtam olyasmiket én is😊 Ez nudli. Ha ezt a pár semmirekellő játékot (szerintem) húzzák csak elő akkor végleg leáldozott.
De érdekes az is, hogy szép lassan minden régi előkerül, mert nem tudnak már mihez nyúlni van egy olyan érzésem.

AAAAAA játékok kellenek havonta legalább 1, kicsit felkéne rántani a gaming industryt, ennyi. Régen az E3 5x jobb volt mint most. Mostanra a legtöbben megelégszenek pár rég kedvencük újrakiadásával vagy folytatásával. Puhányodik azzzzippar meg a playerek.
Kedves Sony: nem érdekel hogy hogy és hogy külsős stúdióval karöltve, de please mutass be vagy legalább 4-5 AAA címet, amiről eddig nem hallottunk még, aztán lehet demózni a talán jó B kategóriás cuccokat, meg a többi fost, de akkor összességében elégedett lennék kb. A Dark Souls 3 lehet AAA cím, egy szűk réteget megfog, de nem egy Gears of War volt vagy Killzone az is egy rétegnek szólt, csak kicsit nagyobbnak, szal a DS3-t az értékeli aki letolta majd az első kettőt aztán heló szia.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.11. 11:59:57