status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Persze, ezért mondtam hogy az én érzésem a single 3 kampány alapján hasonló, vagyis nem, mert a csőjátékok ezzel ellentétben megengedhetnek maguknak epic-es scriptelt dolgokat, jeleneteket.
Persze ez nem csoda, ez értelemszerűen a játék más más célból történő elkészítése miatt adódik.
Ezt a Gears-ozást arra mondtam hogy megyek a célponthoz, egy terület van jönnek az ellenfelek, levadászom, megint megyek előre, megint harc.
A Gears ismeretes jobban erről a fedezékharc-megyek, lövök témával kapcsolatban.
És még egy kapcsolót vagy ajtót sem kell kapcsolni, robbantani. Az interakció a beta-ban max a laptopok nyomkodásában merültek ki.
Erre céloztam.
Sőtt még a boss is egy sima ellenfél 4x annyi csikkal, ha nem lenne szinnel megkülönböztetve észre sem vettem volna hogy boss. :D Jó ez nem egetverő probléma, nem lehetnek benne óriás szörnyek, dehát........
Amúgy még a fejlesztők helyében én beletettem volna azt is hogy tudjanak vetődni a karakterek, meg a földön feküdni, mint a FS-ban vagy MGS-ban.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.21. 00:20:16