status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem nem nem.
Mondtam ezerszer.
Értem én a játék koncepciót, én azt nézem engem mi kötne le belőle.
Van a Dark Zone, nem fogok fizetni a multiért, sem coop-ért (megaztán ez a része sem izgatott fel annyira ha netán a végleges ebből fog majd állni, hogy helikopterrel kimentegetni a cuccokat).Én ha megvenném, akkor a pénzemen a single kampány részét venném meg, ott meg nem látok benne átlag feletti dolgot.
Mint írtam, ez jó hogy van ez a rendszer a sok ketyerével, meg aprólékosan kidolgozott fizika stb.
De mikor lenyomok a beta-ban 3 küldit, felállok és azt mondom, ez nekem nem nyújt akkora élvezetet, mint akár egy epikus csőjáték, mondjuk egy order, pedig ott nem is játszok a 8 órából 3-at se. :D (biztos én vagyok a nyomi)
És ezt mondom, vannak akik ezt jobban élvezik, vesznek psn plusz-t, bandáznak, multiznak, coop-oznak, azoknak készült ez a játék.
Én a kampány oldalára voltam elsősorban kíváncsi, denekem nem jött át.
Csak ezt akartam mondani. Kb úgy képzeld el, mintha egy GTA5-öt hittem volna ilyen köntösben (szabad vagy, de mégsem), de itt (persze érthető okokból most már) ilyenről szó sincs eddigiek alapján.
Nincs probléma, mármint nem vergődök rajta, továbbléptem, nekem jön a QB meg a többiek, ezek az igénytelenebb 1 estés játékok. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.21. 00:07:14