status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Igen rengetegen mondták hogy a beta nagyon igéretes, de vacilálnak mert nem tudják mire számíthatnak hogy ebből hogy lehet 100 órákat kihozni, működni fog-e minden amikor komplex játék majd beindul, hogy fog a játékosoknál, csapatoknál ez alkulni, vagy hogy alakítják.
"5ös szinten kapsz 5 perces timert és minden alkalommal, amikor eltalálsz játékost ez resetel. Mégis hogy éled túl az 5 percet anélkül hogy visszalőnél?"
Igen én is láttam. (videóban mást), ez is durva, mert igen véletlen eltalálsz valakit, betámadnak akkor elméletben ha a játékos társadalom NEM KEGYELMEZ akkor kampec.
Ez 3 dolgot eredményezhet.
1 vagy meghalsz
2 vagy megkegyelmeznek és hagynak futni
3 (inkább ezt tudom elképzelni), brutálisan oda kell figyelni hogy mit lősz.
Ez viszont csapatos összefogáskor megintcsak necces mert hiába lövik 5-en a botokat, elég ha véletlen befut valaki a másik társa elé és ennyi.
Hát hogy ha ez így megy és a végleges játékban is így megy ahogy én láttam akkor elég sokan fognak anyázni.
Ja és már most olyanokat nem tudnak elnézni sokan a játékba hogy a kimentett cuccot miért nem tudják bentről elhasználni és miért kell kimenni értük a zónából. holott ez egyértelműen logikus funkció a játékban....és érthető mi miért szerintem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.01. 17:34:39