PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo

Mondjuk ezt szerencsétlen pcsek szívták meg nem a CDPR érdeme, hogy majdnem azonos a két verzió.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo

n000rbi
A picsába, tudtam. 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Nem lehet 😞

n000rbi
Norbi, nem szabad előrendelni. Másfél hete mondtad vissza a preordert. Nem, ellen kell állni.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
EUban is megy már preload amúgy

TDC Geronimo
Várom már a keddet. Srácnak nagyon jó minőségű videói vannak fent

DF elemzés nem tudom hol késik. Megnézném prepatch meg patch után performancet.

TDC Geronimo
ááá az úgy lófasz... 😄

Harlekin
Azt hiszem ezt a mindenevő dolgot már bizonyítottam a 300 darab xbox 360 on játszott játékkal.És pontosan ezért nem olvasol tőlem olyan hszeket amiben sírok,hogy nincs játék meg ami van az mind szar meg szaggat meg ennyi meg annyi felbontáson fut és a szokásos többi baromság...Most is csak azért írok itt,mert most vettem meg a payday-t ahogy megláttam,hogy feltették és tölti a box én meg multiznék...
ha 23:00-kor lenne, se neznem meg. aznap valszeg extra koran lefeküdnek.😄
lofaszsenemlesz.<#nezze> ha meg megis, arrol mindent el lehet olvasni reggel a kave es croissant mellett.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Sony konftól idén én se. lesz uc ami érdekel meg morpheus ára azt ennyi. Egyelőre sony konf tűnik leggyengébbnek szigorúan hangsúlyozom azok alapján, amiket tudunk és amikre számítunk.

darkSectorxxx
Ja oks az egy dolog hogy nincs időd, mert beszélgetünk éppen sg-n.

De basszus téged érdekel mostanság nextgenen 108 darab játék.
Ez durva ennyire mindenevő vagy? Mert oké acsizol rendesen, de hát 20-at nem tudnék mostanság felsorolni ami érdekelne. Engem pl. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Harlekin
Majd ha valami nagyon érdekel és annyi időm lesz mint ami nincs akkor elmegyek hozzád és ugyan úgy ingyen játszok...<#nevetes1>
Moby
Egyszerűen SEMMIRE nem számítok. Nem is tudom mit lehetne mutatni.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Jé nekem még gépet sem kell vennem. Már minden megvan a töréshez. 😄

Harlekin
Mind érdekel azért vettük meg és lenne még mit venni csak azok nem érdekelnek...plusz ezekre sincs időm amint látod...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.05.15. 19:07:26
Moby
Amivel ökörséget csinálsz, mert mindaz, amid nemvolt/nincs/nemlesz ONE-on, az nekem itt figyel a polcomon lemezesen (gy.k. az összes EX). Magyarán ebben a pillanatban is van "törésed", csak a gépet kell megvenned,
HW aprón hírdetnek egyet 60-ért, joy és tető nélkül. Joyom van, tető van 1 dollárér ebayen.

darkSectorxxx
Gondolom tuti hétvége lesz. <#alien>

Totti5
Ennél jobban EU-t nem is lehetne leszopatni. Vagy adnák 1-2 fele, vagy 6kor. De ez a 3-4 LOL

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Beképzelt sznob. 😄
Nem tudnád melyik lábaddal térdelj hamarabb elém ha odanyújtanék ingyen egy konzolt. 😄

Mind a 108 érdekel is, vagy úgy vagy vele mint én steam-en 500 játékkal?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.15. 19:02:08

Harlekin
Tőled akkor se vennék,ha ingyen adnád!<#nevetes1>
Amúgy meg tényleg nem vennék máshogy ps 4 et...Mert ma számoltam össze az összes játékomat ami most azonnal elérhető x1 hdd-n mind a goldost mind az EA A.-el együtti cirka 108db,és biztos van ami nincs letöltve!!!És ebből 20 még el se lett indítva,csak akciós volt és megvettük...
Pedig aztán nem lazsálok,mert 2014 Nov 06.-a azaz 190 napja minden nap nyitottam acsit szám szerint 934-et...<#kacsint>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.05.15. 19:00:12
darkSectorxxx
Ja junius, az még messze van. 😞

Új god of war kéne.

TDC Geronimo
hmm ez alapján mégis ugyanakkor lesz, mint tavaly, azaz 3:00kor

darkSectorxxx
Melyik évben és melyik hónapban ha szabad kérdezni, a kevésbé informáltaknak. 😄

TDC Geronimo
Na idén sony konf fél órával később lesz + késnek fél órát ahogy szoktak úgyhogy 16án hajnal 4kor lesz kb. Hivatalosan 3:30. Mondjuk mindegy mi haverral nézzük MS konftól kezdve mindet. Már hagyomány 😊

darkSectorxxx
Ha igaz akkor veszek kettőt és egyet összetörök kint az utcán. 😄 A másikat meg te megveszed tőlem, 2x-es áron, úgyis ingyen játékok lesznek hozzá. 😊

Nem szemétkedés , de remélem a warez megmarad pc-n.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.15. 18:43:55

Harlekin
Ezért írtam,hogy HA...Tudod ez az egy eshetőség,hogy valaha ps4 tulaj legyek!!!<#nevetes1>
darkSectorxxx
No hanyan vagytok a családban? 😊
Mi fekszik ott a HDD-n egy kalóz ps4 játék? 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.15. 18:26:12

Moby
Természetesen nem igaz.

Harlekin
Ha igazak a pletykák a Braziloktól, akkor készülj,mert hamarosan szerezhetsz nekem 1 olcsó ps4 et! <#kacsint><#vigyor0>
darkSectorxxx
Szar a névmemóriám.
Mindegyik harc olyan rövid volt hogy nem volt időm elolvasni. 😄

darkSectorxxx
Melyik részéhez rjak kisbetűs magyarázatot?

Kit érdekel az a japán csávó szerinted?
És ha nem érdekelnek a fejlesztők neve vagy zoknimérete, csak játszanék? 😊

AntiHero
Lehetne már ps4 beta. 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

október 13

Moby
Szerintem nektek is akkor nyílik, amikor hozzámverik a lemezest (remélhetőleg a fémtokost...).

Harlekin
Ha érdekel,akkor majd gyere át,mert nekünk már ott figyel a hdd-n!<#kacsint>
Moby
Te ugyanannak a reciprokát tolod. Egyiksem jobb.
Teknóban egy üvöltvehányás az egész. Lehet ezt ignorálni, meg peccsre várni, meg ökörségeket beszélni, de EZ VAN. Az egész dolognak semmi köze a pécés dolgokhoz. SEM. MI. Asse tudom hogy fut pécén. Momentán nem is érdekel, hisz nincs pécém ebben a percben. Nem a pécés verzához képest szar, hanem mindenhez képest, amit ma videójáték néven ismerünk. Egy kvázikonstans sub30 frém az hibás szarszemét, és sajnos nagyon úgy fest, hogy ebben a szörnyű prezentációban leszek kénytelen letolni egy csodás játékot. Nagyjából ez volt a Bloodborne-al is, csak az legalább nem konstan volt fosparéj.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.15. 09:01:20

Kandurex
túl sokat hallgattad Dani races interpellációit....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
Most nézek one-os W3 sztrímet. Olyan mobokkal harcol, hogy minnyá sírrva fakadok <#rinya>
Lehet, hogy lemegyek kutyába, és bevállalom még ebben az okádék minőségben is, pedig a töltésidő is olyan gyalázatos, hogy a peccs előtti bloodborne ehhez képest seholsincs. De olyan hangulata van a világának, hogy meg kell érte veszni 😞((
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.15. 08:27:42

Moby
Jaj most látom csak, ez a cgi trailer digic munka. Mondjuk a minőségéből sejthető 😊

Moby
Teljesen irreális elvárásaid vannak. 250 órát tolt egy játékban, de nem tudja a bossok neveit. Azt a kb tizenötöt.
Őt nem érdeklik a videójátékok, csak az a része ami kimegy hdmi kábelen, de beszélgetni szeret róluk nagyon 😊

"Maradjunk abban hogy a FF kapásból a földbe döngöli és nem gondolkoztam 1 fél percet sem."

Hát az látszik. A kettőnek nyilván közesincs egymáshoz, ha egyszer eljutsz egy gondolatmenetben a harmadik perchez, neked is le fog esni okos fiu vagy te.

De értem én, a DC a GT utódja, a DS rusnya, Miyakazi meg egy karatemester a tévéből. Picit jobban beleáshatnád magad a gaming kultúrába, utána nézhetnél dolgoknak hamár az életed ekkora részét teszi ki.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

darkSectorxxx
bocs ez valamiért elmaradt a végéről:

+Amúgy nem azért de vicces hogy az exclusive címek szinte mind képes volt annyit változni hogy azért önnmaga maradjon mégis más, bármelyiket megemlíthetnénk.
Killzone is (mondjuk itt a 2 rész volt gyengécske), Infamous is (régiek nem tetszettek), vagy a GT helyett a DC, nem azon széria, de helyette van és jó hogy végre nem egy GT 4.3-as változat jött.
Aztán mittudoménmi volt még.

Tomb Raider-nél is hálisten meghalgatást nyertek az imáim.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.15. 00:35:39

darkSectorxxx
Oks ez részedről most nem venném komolyan mert eddig komolyan álltam a kérdéshez de ezen szerintem más is most mosolyog.
És nem személyeskedek, hanem neked ez csak szokásos DS vagy mi, ellenben neked mutatok 100 évvel ezelőtti rpg-n normális animációkkal.
Szóval ebben most ne , minden másban meghallgatom az ellent, de ebben nemár.
Lehet szuper technikákkal dolgoztak mégsem látszik. Vagy akkor lehet léteznek emberek akik így mozognak a valóságban és én nem láttam még, erre monduk nem gondoltam még.
Maradjunk abban hogy a FF kapásból a földbe döngöli és nem gondolkoztam 1 fél percet sem.

Nem kel hogy ez annak gondot okozzon aki szereti a sorozatot, ezt pár embernek elmondtam már, vannak akik értették hogy ez az én véleményem, vagy nevezd izlésnek.
Nekem fontos a karakter, vay a fegyver fps-ben vagy autósban a kocsi, a többi sallang (környezet) mind-mind nem érdekel ha ez nem gyerebe. Csak ennyi. <#eljen>

Ez kb olyan ahogy részben téged zavar ez a generációban hogy gyenge a gép meg mittuddomén hány felbontás meg fps-t elvárnál már.
Nekem hihetetlen hogy a nextgennél nem képesek túllépni a másolatokon.

De jöhetnék itt az AC sorozattal is amivel tele a tököm, vagy Batman.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.15. 00:30:49

darkSectorxxx
Figy kijött a Taken 3, BB ilyenkor másodlagos....lv4 ND nem elfelejtve. Hétvégén popcorn-t készíteni. 😄

Piactér szó mond valamit?
Totti5
pre-alpha

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
baromira de. Mikor voltak szerinted annyian az utcán. Unitynél a forradalom miatt teljesen valószerű volt.

Konzolon lehet inkább ez de pc-n nem ártana ha hoznák a hangulatot amit a Unity is tudott hozni részben a tömegnek köszönhetően....
Hülyén nézne ki? Szerintem baromira nem,főleg piactereknél....
Az egyik olyan dolog volt az a hatalmas tömeg amire azt lehetett mondani hogy ilyen még nem volt és valóban ez "nextgen"....csak a csodás nextgen gépek meghaltak tőle...Nosza kiveszik...Szuper..😄