status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Harlekin
    Érdekes és kibaszott jó játék lesz.Tegnap nem tudtuk abba hagyni.Nem akartam a betat,de nem tudtam ellen állni.Tegnap 5 órát nyomtuk 2-en 3-an.Hangulat eszméletlenül jó a Dark zoneba hatványozottan ahogy a kimenekítési pontnál megy a cidri másoktól,hogy kinél gurul el a gyógyszer és kezd lövöldözni.Volt 2 gyerek aki,azt hitte hogy nekik mindent szabad és mindenkire rálőttek.Utána a komplett dark zone rájuk vadászott...
    Eszméletlenül jó a grafika nagyon megy a hangulathoz nem nagyon találkoztam hibával 1-2 dolog azért volt,de ennyi 1 gta ba 1 destinibe is megtalálható sőt mindenbe...Nagyon nagy az időjárás változás ahogy a tökéletes éles tiszta láthatóságból belezuhansz a sötét ködös hóeséses nulla láthatóságba.
    Tükröződés...Volt olyan hely egy elektronikai bolt ahonnan kijöttünk és tökéletesen meg tudtam számolni a polcokon lévő asztali lámpákat a behajtott ajtó üvegfelületén és ha lelőttem akkor eltűnt a tükörképből is.De volt olyan is ahol nem pont ugyan azt adta vissza mint amit gondoltam volna.De ez nullát vesz az élvezhetőségi faktorból...
    Hangok jók és ennyi.
    A rombolhatóság pont ideális tetszik hogy az üvegfelületek más és más módon zúzhatók.Az hogy a falon lévő neon reklám is betűnként szedhető stb.A falak anyagtól függően sérülnek tégla törik beton kagylósan pattan le ha lövik.Apróság,de nagyszerű.A szemét az utcán random mozog nem mindig ugyan azt a taknyos zsebkendőt fújja a szél.
    Autó kereke kilőhető és vannak olyanok akiknél ennyibe ki is merült a dolog az hogy az autóra felugorva behintázik az autó és úgy hogy ha az elejére ugrasz akkor lenyomódik a hátulja meg felemelkedik és az ajtók random becsukhatók stb már nem szúrta ki a szemét...Jó természetesen akik szem ellenzővel néznek mindent azoknál ez mindig is érthető...
    HUD szerintem kurva jó minden ott van amit látni akarsz és kell látnod.Rohadtul semmit nem zavar és tökéletesen passzol a GPS rendszerhez vagy ahhoz ahogy megtalálod és aktiválod az emlékpontokat esetleg a szkenneléshez stb.

Lehetne már MÁRCIUS,mert így kibaszott nehéz lesz kivárni a véglegest.Tegnap ahogy a többiekkel beszélgettünk ez ismét egy 100 órás coop multi mókának ígérkezik...