status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • partizan182
    Minden héten van egy visszahívásról szóló hír az autóiparban pont ezek miatt. Nemrég a Toyota hívott vissza több százezer kocsit, pont a légzsák miatt, pedig ők aztán tényleg a Kaizen/lean/nulldefect atyaúristenei. Sehol sem elvárás a hat szigma mert lehetetlen megütni.

Ha én csak tökéletes munkát lennék hajlandó kiadni a kezemből már rég kivágtak volna a francba ugyanis a mai napig a 3 évvel ezelőtti projektjeimet csiszolgatnám.

A játékipar azt engedi meg magának amit csak tehet. Nincsenek egyedül, ne félj, a bottom line a vöröskereszt kivételével mindenhol elsődleges prioritás. Kapitalizmusnak híjják asszem.

Annyit tehetsz hogy nem adsz olyanra pénzt ami nem üti meg a mércédet. Én ezt csinálom, wicserrel pl eszembe sem jutott launch-kor szarozni, zakciósan tán 1.08-nál szálltam be. Bloodborne-t viszont mindentől függetlenül előrendeltem mert felőlem akár 320p/5fps is lehetett volna annyira imádom Myazaki mester munkáját. Semmivel sem hulladékabb a játékipar minőségi mutatója mint bármi más (anyám pl nagy nemzetközi gyártó cégnél van minőségbiztosításon, simán úgy kidobtak terméket a piacra hogy tudták hogy 30-40%os meghibásodása van valami aksi gond miatt. De ki kellett rakni, deadline vanik, marketing stratégia meg earnings call, mindenki tudta odafent, mégis. Ehez képest a Unity egy fényesre suvickolt mestermű volt.)