status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tikal #42354
    :DD Nem hiszem, hogy tisztában lennél az objektív szó jelentésével.

Úgy tűnik, nem figyeltél eléggé oda arra amit eddig írtam. Én nem véleményeztem a játékot, éppen hogy érdeklődtem mi újság, aki véleményezte a játékot az a youtube kretén LevelCap, de mögötte már ott van pár tucat óra a Battlefrontban, és neki tényleg van 500 órája a többi BF-ben is :)

Elmondanád, miért éppen a te véleményedre adjak és ne azokéra akiket lekreténezel? Mert a játékokat ők is végig játsszák, de veled ellentétben a véleményük ott van valahol, amit bármikor meg tudod nézni, eltudom dönteni hogy igazuk volt e a játékokról miután beszereztem őket és én is végig toltam őket, és így ki tudom válogatni azokat a kreténeket akik megbízhatóak számomra... a te egy sorosaidra sajnos nem támaszkodhatom. Nyilván itt a fórumon is szert tehet az ember olyan ismerősökre akiknek a véleményére adhat a játékok kapcsán, de én nem ismerlek téged, fogalmam sincs mikkel játszottál már, azokról miket mondtál stb...szóval a véleményed, már ne is haragudj, de nem számít nekem semmit sem, csak egy a sok közül.