status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • ModernT
    Hát....

Eleinte még nem volt játékom játszottam a Blacklight-tal, mikor bekapcsolod a hologrammot, vagy sok effekt fele nézel AKAD.

Utána megvettem a cod-ot mert a kz-t nem favorizálom codos vagyok,voltam,leszek, mint pc-n és más konzolokn ez is néha beAKAD.

Most letöltöttem ezt a Contrast nevű játékot, első chapter, megyek az utcán nézek a sok fény felé futkározok, sötétbe semmi ahogy körbefordítom a kamerát árnyék fele nézve sosem, fényfelé nézve mindig AKAD.

Akadás alatt azt értem, hogy leesik az fps, nem befagyásról van szó csak nem lesz folyékony a kép amég a sok effekt körül mozgatom a kamerát.
    Lehet, hogy kifogtam ugye az ingyenes játékokat meg a "szar" codot (ami ennek ellenére is tetszik). De kezdem úgy érezni, hogy ha már nem 1, nem is 2, hanem már egyből 3 játék fps szarakszik, lehet nem minden fejlesztővel van a gond, hanem a géppel, vagy az Én gépemmel.
    És most ünnepélyesen megkérek mindenkit csak az válaszoljon erre az üzenetre aki normálisan tud válaszolni nem szarozik és nem degradál.