121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Mr Manson
    DDWRT-s Tp-Link routerem van. Valami miatt a PS4 állandóan ledobja. 5 percenként. Más router-rel megy, viszont más eszköz a TP-Linkel jó.
  • Ulthane
    Sziasztok,

Van néhány PS4 alapcsomagom, hivatalos, magyar garanicával, számlával. Alapcsomag, tehát se kamera, se Killzone nincs.

Akit érdekel, privátban írjon.
  • AntiHero
    Csak nekem szarakodik a PSN?
  • vg
    Én is a szubjektív véleményem írtam le.
  • Moby
    Ezek szerint valahogy csak összejött a hello world
  • deep
    Jaja, 1 asztal ingyenes:)
  • n000rbi
    Deep-ék betörtek a ps4 store-ba is! Mindenki szedje a Zen Pinball 2-t :)
  • n000rbi
    +1 (egyedül a framedrop az, amiért sokat morogtam. Azért Cerny apánknak illett volna erre odafigyelni)
  • TDC Geronimo
    Rég mondtam már, hogy teszteket nem szabad olvasni és leginkább le kell szarni.
  • n000rbi
    Én köszönöm. Valószínűleg AC4 lesz az árából:)
  • Moby
    A tesztekről meg annyit, hogy ez a knack szerintem jobb szórakozás, mint a kz. Hogy evvel mi bajuk van a tesztereknek azt nemtudom, szerintem gyökér mind. Szórakoztató, jól néz ki, és legtöbbször nehéz, helyenként vérthugyozóan. Nekiültem, és toltam vagy 3 órát. Jó cucc ez, el kell felejteni az oldalakat.
  • Moby
    Baszki, te irtó nehéz eset vagy... Csak kölcsönbe cseréltünk volna, sügér :) megmaradt volna az ac4-ed, és ingyen kaptál volna knack végigjátszást :)
  • n000rbi
    A vásárló dönt. :) Amúgy ezt az ingyen BF4 elhappolásáért kaptad. :D
  • Kongy
    Köszi ! :)

Megvettem... Nekem lenne bűntudatom ha nem adnék érte AC4-et, márpedig nem cserélném rá semmi pénzért.. ha meg nem adok érte semmit, akkor meg bűntudat... :D Végigviszem én is, aztán ha felejtős, akkor adom is tovább.. :)
  • Moby
    Teszteknek?? Mármint azoknak, amelyikek szerint a cod 10, a kz 7 pont? Jah, igazuk volt. LOL
  • Moby
    Ingyen nem kellett, inkább megvette 13-ért? :D
  • haflac
    Na ma megkukkantottam itt Grazban, hogyan is néz ki ez a híres ps4,mellette meg volt egy xbox one.Ps4 irányítója nagyon jó.
  • n000rbi
    Holnap, max holnapután (már csak a postán múlik) megkapod a Knekket, majd azzal levezethetsz :)
  • Kongy
    Sikerült végül elsőre... Kb végig felfele irányítottam magam, leszartam a kék bizbaszokat. Na de az utána következő rész is... :D 3x eljátszani ugyanazt az emberrel azért már csücskös... :D De nem tudok rá igazán haragudni, mert olyan brutális látványvilágot nyom a pofámba folyamatosan, hogy játszanom kell..
  • shaddam
    A kék geciket kövesd. Egyébként van egy érzésem hogy azért húztak le a tesztelők, mert kevés volt hozzá a tudományuk :D
  • Kongy
    Hát fontolgatom hogy abbahagyom. Azért a szemétségnek is van határa. Elegem van ezekből a hülyeségekből b.zdmeg, hogy nem lehet élvezni egy játékot, mert valamelyik idióta pályatervező nagyot akart alkotni. Sikerült. Azért megnézném ezt hogy viszi végig elsőre egyik-másik "kedves" tesztelő. De hogy ezeknek a játékát még egyszer meg nem veszem az fix.
  • TDC Geronimo
    :DD

Na ott nekem is felment a pumpa. Első szabadesés résznél simán lement elsőre, de ott... ha nem álltam neki 20*, akkor egyszer se :D
  • Kongy
    Ezért parádésak ezek a szabadesős részek. Chpater 8 elején nem tudom eldönteni, hogy földhöz vagy a TV-be basszam a kontrollert.
  • Kongy
    Mondtam, hogy szubjektív vélemény. Te szereted, mégsem idiótázlak le érte, pedig megtehetném. Szépgyerekvagy.
  • TDC Geronimo
    Normal. Hát meg nem mondom, mert nem egy nekifutásban lett kijátszva, de szerintem 8-9 óra lehetett.
  • arty
    játékidő? (hard vagy normal?)
  • TDC Geronimo
    :D

• TDC Geronimo
    Vége volt szar, maga a játék szerintem jó volt. Kellően változatos, állkopogtató látvánnyal meg artal.
  • SlickAdam
    tehat nem kell szomorkodnom a gep delay-em miatt. jo, hogy csilivili, de mint jatek nem nagy szam, teszteknek ezek szerint megintcsak igazuk volt.
    majd marciusban olcsoert johet azert.:)
  • arty
    "rendes"?? :( a hx5öm is kínai, pedig egy kompakthoz képest "drága" volt.

(jó, persze, értem: rendes = bári 400k felett)
  • vg
    Te konkrétan egy idióta vagy. Arra a játékra azt mondani, hogy ratyi...
  • Moby
    +1
  • TDC Geronimo
    Hát szerintem LoS 1 kurvajó volt :)
  • Kongy
    Ez mennyiben tartozik a PS4-hez? :D
    Faszán néz ki, de ez a külső egy ratyi játékot takar sajna. (SZUBJEKTÍV véleményt hallottak.)
  • TDC Geronimo
    Amúgy akinek nincs meg KZ (van ilyen? :D) Annak lesz dec 28-29én ingyen multihétvége. Le lehet szedni multit majd.
  • TDC Geronimo
    Új LoS boxart

Igazából nem nagyon értem miért nem jön nextgenre, így kénytelen leszek PCn letolni :(
  • TDC Geronimo
    Na végre megjött platinumba BF remélem holnapra megkapom már, bár KZ multi eddig több, mint kielégítő :)
  • TDC Geronimo
    Végét szerintem is elkúrták, olyan semmilyen volt az egész. Csinálnak mást is amúgy, állítólag open world rpgt ők is.
  • Kongy
    A PS3 Super Slim fasza, meg hiba nélkül működik, csak a lemezeket kell belepattintanod ezerrel, mert felültöltős.. ami enyhén szar szerintem. De ezen ha túlteszed magad egy fantasztikus gép, sok kihagyhatatlan exkluzív címmel. Ha a fontosabb PS3 címekkel végeztél jöhet a PS4, és a várakozás a hasonlóan fasza nextgen címekre :))
  • cloud.strife
    A rendes Sony kamerák, fényképezők japánok.