121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#3802 DDWRT-s Tp-Link routerem van. Valami miatt a PS4 állandóan ledobja. 5 percenként. Más router-rel megy, viszont más eszköz a TP-Linkel jó. -
Ulthane #3801 Sziasztok,
Van néhány PS4 alapcsomagom, hivatalos, magyar garanicával, számlával. Alapcsomag, tehát se kamera, se Killzone nincs.
Akit érdekel, privátban írjon. -
#3800 Csak nekem szarakodik a PSN? -
vg #3799 Én is a szubjektív véleményem írtam le. -
#3798 Ezek szerint valahogy csak összejött a hello world -
#3797 Jaja, 1 asztal ingyenes:) -
#3796 Deep-ék betörtek a ps4 store-ba is! Mindenki szedje a Zen Pinball 2-t :) -
#3795 +1 (egyedül a framedrop az, amiért sokat morogtam. Azért Cerny apánknak illett volna erre odafigyelni) -
#3794 Rég mondtam már, hogy teszteket nem szabad olvasni és leginkább le kell szarni. -
#3793 Én köszönöm. Valószínűleg AC4 lesz az árából:) -
#3792 A tesztekről meg annyit, hogy ez a knack szerintem jobb szórakozás, mint a kz. Hogy evvel mi bajuk van a tesztereknek azt nemtudom, szerintem gyökér mind. Szórakoztató, jól néz ki, és legtöbbször nehéz, helyenként vérthugyozóan. Nekiültem, és toltam vagy 3 órát. Jó cucc ez, el kell felejteni az oldalakat. -
#3791 Baszki, te irtó nehéz eset vagy... Csak kölcsönbe cseréltünk volna, sügér :) megmaradt volna az ac4-ed, és ingyen kaptál volna knack végigjátszást :) -
#3790 A vásárló dönt. :) Amúgy ezt az ingyen BF4 elhappolásáért kaptad. :D -
#3789 Köszi ! :)
Megvettem... Nekem lenne bűntudatom ha nem adnék érte AC4-et, márpedig nem cserélném rá semmi pénzért.. ha meg nem adok érte semmit, akkor meg bűntudat... :D Végigviszem én is, aztán ha felejtős, akkor adom is tovább.. :) -
#3788 Teszteknek?? Mármint azoknak, amelyikek szerint a cod 10, a kz 7 pont? Jah, igazuk volt. LOL -
#3787 Ingyen nem kellett, inkább megvette 13-ért? :D -
haflac #3786 Na ma megkukkantottam itt Grazban, hogyan is néz ki ez a híres ps4,mellette meg volt egy xbox one.Ps4 irányítója nagyon jó. -
#3785 Holnap, max holnapután (már csak a postán múlik) megkapod a Knekket, majd azzal levezethetsz :) -
#3784 Sikerült végül elsőre... Kb végig felfele irányítottam magam, leszartam a kék bizbaszokat. Na de az utána következő rész is... :D 3x eljátszani ugyanazt az emberrel azért már csücskös... :D De nem tudok rá igazán haragudni, mert olyan brutális látványvilágot nyom a pofámba folyamatosan, hogy játszanom kell.. -
#3783 A kék geciket kövesd. Egyébként van egy érzésem hogy azért húztak le a tesztelők, mert kevés volt hozzá a tudományuk :D -
#3782 Hát fontolgatom hogy abbahagyom. Azért a szemétségnek is van határa. Elegem van ezekből a hülyeségekből b.zdmeg, hogy nem lehet élvezni egy játékot, mert valamelyik idióta pályatervező nagyot akart alkotni. Sikerült. Azért megnézném ezt hogy viszi végig elsőre egyik-másik "kedves" tesztelő. De hogy ezeknek a játékát még egyszer meg nem veszem az fix. -
#3781 :DD
Na ott nekem is felment a pumpa. Első szabadesés résznél simán lement elsőre, de ott... ha nem álltam neki 20*, akkor egyszer se :D -
#3780 Ezért parádésak ezek a szabadesős részek. Chpater 8 elején nem tudom eldönteni, hogy földhöz vagy a TV-be basszam a kontrollert. -
#3779 Mondtam, hogy szubjektív vélemény. Te szereted, mégsem idiótázlak le érte, pedig megtehetném. Szépgyerekvagy. -
#3778 Normal. Hát meg nem mondom, mert nem egy nekifutásban lett kijátszva, de szerintem 8-9 óra lehetett. -
#3777 játékidő? (hard vagy normal?) -
#3776 :D
-
#3775 Vége volt szar, maga a játék szerintem jó volt. Kellően változatos, állkopogtató látvánnyal meg artal. -
SlickAdam #3774 tehat nem kell szomorkodnom a gep delay-em miatt. jo, hogy csilivili, de mint jatek nem nagy szam, teszteknek ezek szerint megintcsak igazuk volt.
majd marciusban olcsoert johet azert.:) -
#3773 "rendes"?? :( a hx5öm is kínai, pedig egy kompakthoz képest "drága" volt.
(jó, persze, értem: rendes = bári 400k felett) -
vg #3772 Te konkrétan egy idióta vagy. Arra a játékra azt mondani, hogy ratyi... -
#3771 +1 -
#3770 Hát szerintem LoS 1 kurvajó volt :) -
#3769 Ez mennyiben tartozik a PS4-hez? :D
Faszán néz ki, de ez a külső egy ratyi játékot takar sajna. (SZUBJEKTÍV véleményt hallottak.) -
#3768 Amúgy akinek nincs meg KZ (van ilyen? :D) Annak lesz dec 28-29én ingyen multihétvége. Le lehet szedni multit majd. -
#3767 Új LoS boxart
Igazából nem nagyon értem miért nem jön nextgenre, így kénytelen leszek PCn letolni :( -
#3766 Na végre megjött platinumba BF remélem holnapra megkapom már, bár KZ multi eddig több, mint kielégítő :) -
#3765 Végét szerintem is elkúrták, olyan semmilyen volt az egész. Csinálnak mást is amúgy, állítólag open world rpgt ők is. -
#3764 A PS3 Super Slim fasza, meg hiba nélkül működik, csak a lemezeket kell belepattintanod ezerrel, mert felültöltős.. ami enyhén szar szerintem. De ezen ha túlteszed magad egy fantasztikus gép, sok kihagyhatatlan exkluzív címmel. Ha a fontosabb PS3 címekkel végeztél jöhet a PS4, és a várakozás a hasonlóan fasza nextgen címekre :)) -
#3763 A rendes Sony kamerák, fényképezők japánok.