status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #39909
    Ez a te feladatod főnök. :)
    Nem értek ehhez a feladathoz. Mobymatikailag az együthatók kvadránsa, misztifikálta a kvadránsok együtthatóját. :)

De nem tudom azokután miről folyik a téma, meg a sírás mikor láttatok egy halom gameplay-t, egy halom kommentet, megbeszéltük, tempósabb lesz mint a sima régi részek, legalábbis szerintetek, én nagyon nagy változás nem látok, max annyi hogy nem totjázik egy helyben a 2 fázis közt a karakter, ebben vallóban van változás, das-ban ha egyet ütsz akkor lecsap és 2-3 kibaszott másodpercig emeli vissza a kezét alaphelyzetbe és csak utána veszi be a következő utasítást a rendszer.

igen ebbne van változás, nagy változás.

Én azt kérdezem miben más élőben mint az amit eddig láttál vagy hallottál?
    Más amikor te irányítod?
    Másra számítottál?
    Tudhattátok mit kaptok nem?

Ehelyett folyamat úgy csinál mindenki mintha ezt kötelező lenne mindenkinek játszani.
    nem tetszik hagyjátok a gecibe, nem kell foglalkozni veletek, majd ha tönkremegy a from softver mert a HC mag elhagyja őket akkor okulnak belőle ennyi.
    Jó ez nektek hogy minden áldott alkalommal belemegy mindenki ebbe a barom vitázásba?

Ki és kit akar meggyőzni?
    Ti azokat akiknek tetszik hogy ne tetszen, vagy akiknek tetszik, azokat ekiknek nem tetszik, hogy tetszen?

/Én még nem döntöttem mert ez nekem kevés hozzá.
    Azért nem foglalok állást.
    De a sebesség mint hiba , vagy kifogás azt én sem tudom felfogni miért kell pörögni rajta.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.18. 12:18:11