status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
R0GUE #39153 Azt írtam hogy volt a játéknak beállítása ami low volt, nem azt hogy azt hogy a játék low volt. Ergo az állítás igaz (egyébként utána írtam, árnyéktáv és mennyiség).
És nem nem tudunk tenni ellene, de nem is ezért hoztam fel, mégcsak nem is grafbuzulás miatt, hanem mert a készítők tényleg két tűz között vannak. Meg kell felelni egy tábornak akikben él a nextgenhype és durciznak ha a látvány nem megfelelő. És meg kell felelni egy tábornak akik meg azért durciznak ha a framerate nem megfelelő. És a játék minél nagyobb minél nyíltabb annál nehezebb megtalálni a kettő közti határt ezekkel a hardverekkel, mert egyre nagyobb és nagyobb kompromisszumot kell kötni a framerate-ért.
Emiatt nem moslékozom le. Ha egy csőjáték jön ki ami nem képes a stabil frémre na az moslék, lásd péel a csodás cinematic Until-t, aminél lehet a szép fogak kivételével meglehetett volna a stabil framerate...:D
Ott a Battlefront, olyan amilyen a játék, de a beta alapján az egyik legszebb kurrgen cím lesz. Mindezt sok playerrel nagy pályákon 60 fps-el. Sokan dicsérik, erre jönnek a userek akik háborognak hogy 720p, fakezűzik a Dice-t. Odáig nem jutnak el hogy a gyenge hardver miatt kell a kompromisszum, nem a Dice fakezű. De persze nem tudnak még egy olyan játékot mondani ami 60fps mellett ekkora mappokon ennyi playerrel így néz ki vagy jobban, de a Dice fakezű meg gyenge teknòt nyom, mert fos hardverre mindezt "csak" 720p-ben tudta megvalòsítani...:)
Szòval bocs nem grafbuzulás akart lenni a lentebbi.