status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
    a ket focis jatek is nagyon fasza (bar en nyilvanvaloan a PES-t preferalom), de ez az NBA 2K16... ez egy mas liga. mintha egy generacioval elörebb lenne. nyilvan latszik a visszajatszasokban, hogy jatek folyik a kepernyön, de olyan jeleneteket, bevagasokat kepes produkalni eleg sokszor, hogy nem hiszem el. mar-mar fotorealisztik. a normal gameplay-t a klasszik kamerabeallitassal sztem egy becsipett emberke siman benyalna.:D es ez csak a kulso. kommentator mesel a jatekosok eleteröl, pontkulonbsegröl, hanyszor fordult a helyzet, ... felidöben külön elemzes, tancoslanyok, edzöi interjuk, ... örület.
    es baromi nehez! de tenyleg. ez szimulator. beginneren tolom egyelöre, igy sikerult megnyernem az elsö meccset, de itt rengeteget kell tanulni.
    + TARTALOM, igy nagy betükkel.
    a ket focis jatek alap es halado iranyitasat megtanulja az ember nehany meccs alatt. na itt nem. max a labdapattogtatasi lehetösegeket.:)

amugy en se vagyok nagy sportjatekos (hallottatok tölem valaha ilyen jatekokrol? :)). foci demo elkapott. jatek fasza. aztan raneztem kosarra (mert amugy azt szeretem) es ma behuztam azt is. vegem.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.10.07. 21:15:38