status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Okisz #38405 Sziasztok kedves "kollégák".
A hétvégén én is beújítottam eme csodás masinára. Világ életemben Xbox párti voltam, azonban az új generáció harcánál döntöttem és váltottam. Látom rengeteg hozzászólás született már, lesz mit nyálaznom.
Fura az egész rendszer, más a menü gondolkodása mint a társnál. Többé kevésbé eligazodtam, regeltem (psplus megvételével még várok egy kicsit), ami nagyobb "gondot" okozott nekem, az a real name eltüntetése local és online szinten. Néztem google-t meg videókat, de nem sikerült 100%osan. Az új frissítéssel ugyebár megváltozott pár menünév meg elrendezés a settingsben, de végül is megtaláltam, az alábbi CIKK végén lévő HSZ szerint. A cikkes screenshotok a régebbi menürendszer ha jól gondolom.
Szóval elvileg online már csak a Online ID-t kellene látni, azonban én mégis a teljes nevemet olvasom mindenhol ( a lcoalos verziót se sikerült). Tudom, nem nagy gond, azonban emgem zavar és szeretném, ha tudnám "hide-olni" a teljes nevet csak az ID maradjon olvasható mindenfajta tevékenységemnél. Kérhetnék ez ügyben egy kis segítséget?
Másik kérdésem, hogy több helyen olvastam, érdemes inkább UK vagy USA ps-storera megvenni a plust mert nagyobbak és jobbak akciók. Valóban érdemes?
Utoljára szerkesztette: Okisz, 2015.10.05. 08:52:46