status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ragnar360
    Attól még reális amit mond:d én értem hogy érti:)
    És nincs sok köze a futás kérdésének a realitás meg a fantasy játékhoz. Vagyis attól még hogy fantasy, futhatna úgy hogy jó legyen.
    A fantasy nem azért fantasy, vagy nem csak azért mert nem reális. A fantasy elsősorban nem a fizikai realitást helyezi előtérbe, illetve nem arról szól lényegében - ergo nem azért fantasy valami, mert másabb a fizika stb. Fantasy lehet egy történet, egy világ, stb - szóval inkább azt ilyenekre használjuk.
    És persze hogy egy ilyen játékban talán jó hogy ha a mozgás reális (persze akkor is jó lehet ha másabb a futás, de akkor megint más szempontokat nézünk)- legalábbis így szokott lenni a hasonlókban, így képzelni el az ember. Az hogy valamilyen FANTASY dologgal tápolod karaktered és azért lesz gyorsabb az más kérdés. Azért nem is igen szólna senki. Stb. - szerintem (Mondom ezeket úgy hogy nem is kellett látnom a videót - de ráadásul pont egy ilyen harcolós rpg fantasybe az is megadja már a kohéziót esetlegesen, ha te egy kis csipfasz vagy és már a karakter animációja megadja számodra azt a feelinget, de fölösleges ragozni)
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.09.21. 18:31:06