status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Én úgy vaok vele hogy kicsit kétlem hogy a Forza 6 irányítása drasztikusan megváltozott volna a régi 4 rész után.
De ránézésre egyikkel sem kő játszanom, a DC-ben (valszeg a nem valós fizika végett) , ne tudom de pofásabb nekem ez a "ringatózobb " kocsi.
GT meg Forza-ban mintha egy légpárnás autóval mennél, és a kanyarodáskor is furán fordul a kocsi, ez nem mostani F6 dolog, ilyenek voltak régen is.
A GT 1-2 szerintem nem, de a 3. rész óta egyre inkább.
Ez olyan mint amikor filmet néz az emer.
A nem valós filmek (szinte) mindig látványosabban mint a valósak (kivéve a Robotzsarut).
NFS-ben is a kocsi baromi jól mozog meg a kamera, érezni a képernyőn keresztül hogy a kocsi tonnát nyom és valóban lazán megy, rugózik, szép a mozgása.
Nem olyan merev, talán ez a szebb szó rá, nem merev.
És ezekután lehet méregetni a tartalmat, egyéni dolog, ahogy példáztam nekem a GT-ben elég lett volna 200 autó az 1000-ből ha leveszik a kinézetre ugyanaz csak tipusban különbözőeket, meg a sok olyan járműt amivel csak azért mennék az elején mert muszáj. :D
Moby-nak meg Totti-nak inkább elvárás hogy szimulátorosabb legyen sok fps-el, én eg csak száguldozok az autóval, ezért az igény más, de nem szar meg jó hanem más.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.19. 14:05:19