status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nem csak ettől, ez nem elég szerintem a nehézségre önnmagában.
Persze mert az eleje nem is nehéz, mindig annyira nehéz a játék amennyi tapasztalatod nincs.
Nekem semmi nem volt, nekem akkor egy 3 fős társaság is gondot okozot..
Gondodt okozott egy farkas...érted egy farkast nem tudtam időtlen-időkig megölni....kikerültem.
Féltem tőle.
Most meg mikor elkezdtem a lv4-et kézzel öltem meg a játék elején, 2-6-os hp sebzésekkel.
Ha már van jártasság, neadjisten ugyanazon játékban, ezért mondtam sokaknak hogy sokszor nem is ölök csak játszok a boss-al vagy enemy-vel, hogy lássam miket tud.
Valszeg nem mindegyikünk ugyanannyi erővel indult a játéknak.
Én pl 0-val. Legalábbis úgy éérzem.
De Ulthane is napok alatt, nem a játék végére, hanem napok alatt akkorát fejlődött stream-ben ahogy néztem, hogy szerintem nem ismertem volna rá ha más néven látom játszani.
És ilyenkor átmész egy másik játékba, naná hogy másképpen megy a dolog, mert ha más is a játék, van kis gyakorlat és könynen hozzá tudsz idomulni.
Én is meglepődtem hogy végigvitem a játékot, nagyon sok boss-nál kezdett a pohár betelni.
Annyi a BB-ben hogy lehet "butább" szerintetek mint a Das széria, lehet "könynebb" is.
De itt nekem talán az tetszik, hogy van lendület, gyors és hirtelen kell reagálni a támadásokra....(mondjuk fáradtan ezért szar játszani)
Das-ban inkább "lassabb" a támadásoknál is szinte mindig végig körbe tudtam volna 2x futni az ellenfeleket mire leütnek a karddal buzogánynal.
Tény hogy eltér a 2 játék, és eltérő a stílus, hiába FS mind2.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.12. 17:49:38