status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #36826
    Ez oké, nem belerohanni akartam, hanem elrohanni, hogy ne kelljen 100x a kis ellenfelekkel elvernem fél órát, hogy meglesek egy főellenséget aki mivel ismeretlen tuti megöl elsőre. :D
    A BB-ben ez nem így mükszik. Lehet ez nehezebb sőt tuti, de ahyog eddig véltem megismerni a játékot, a "lasabb gameplay" , nevezzük úgy hogy béndzsább, mert pl élettöltéskor még sétálni sem lehet áll fél órát a karakter egyhelyben, vagyis harc közben esélytelen.

Másrészt a sok felesleges marhaság, hogy csökken az életerőcsik, nem értem minek.
    Meg pl olyanok hogy a boss-nál egy 2 négyzetméteren kell kitérni az ütések elől, azt vagy lesek vagy belefutok az ütésébe.

Nincs ezzel sem gond, csak nekem ez túl fusztráló.
    Pajzs oké mindn oké, a katonákat kis gyakorlás (1-2 alkalommal megnézem a mozgását), baromi könnyen kikerülhető, a nehezítés az amikor 15-en futnak rád, neadjisten ne szemből és a lomha mozgás max annyit eredményez hogy a veled szemben lévő elől 1x elgurulj ha van egy másik a közelben eltérő ritmussal azonnali sérülés.
    Érteni értem, meg nézegettem az itemeket megvan minden szinte mire kő majd, érthető a játék, csak valahogy nekem ez fusztráló. Vagyisd inkább elmegy a kedvem a monoton szarakodás miatt. :)

Ha a DS3 ilyen lesz én biztos nem veszem meg. :D